Teknisk Support inom VVS

Teknisk Support inom VVS

LK söker en teknisk support till deras prefabriceringsanläggning i Gävle. I Gävle är vi 67 personer som arbetar med att utveckla, producera och sälja skräddarsydda system för att förenkla VVS installationer hos våra kunder. Du blir en viktig del i ett mångsidigt team och kommer att påverka våra funktionsleveranser, från idé till färdiga prefabricerade VVS-produkter och lösningar. Hos oss får du chansen att omsätta ditt teknika intresse till konkret kundnytta i en utvecklande miljö.

Din nya roll:

En stor det av arbetet som teknisk support innebär att vara länken mellan kunder, utesäljare och vår produktionsenhet. Du ansvarar för tekniska lösningar och direkta försäljningsfrågor. Arbetet är varierande och du kommer arbeta både tillsammans med våra interna avdelningar och med våra kunder. Du rapporterar till VD i bolaget.
I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:
  • Ha kontakt med kunder, utesäljare och produktionsenheten
  • Ta fram tekniska lösningar
  • Ge teknisk rådgivning
  • Från ritningar och beskrivningar ta fram tekniska underlag som underlag till offerter
  • Delta och driva interna projekt
Vad erbjuder vi dig?

LK erbjuder dig en trygg arbetsplats med lönsam och positiv företagskultur. Vår utgångspunkt är att allting går att förenkla och förbättra. Därför strävar vi alltid efter att utveckla smartare och mer hållbara lösningar för våra kunder.

Jobbet som teknisk support är ett utmärkt sätt att komma in i företaget och branschen. Du blir en viktig del av ett mångsidigt team som stöttar varandra och har roligt tillsammans. Vi tror på långsiktiga relationer där våra medarbetare har goda utvecklings- och påverkansmöjligheter. Självklart erbjuder vi tjänstepension, kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

Vem söker vi?

Har du ett stort intresse för teknik, en god social förmåga och en vilja att utvecklas - då är rollen som teknisk support jobbet för dig! Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från Bygg- eller VVS-branschen och i grunden har du en teknisk utbildning. Du kommunicerar väl på svenska och engelska. Dina personliga egenskaper och ditt engagemang kommer att väga tungt i rekryteringen. Vi ser till exempel gärna att du är en strukturerad person som kan ha flera projekt igång samtidigt. Du har också lätt för att samarbeta och bygga relationer. Goda kunskaper i Microsoft Word och Excel är ett krav. Kunskap i några eller något av följande system är meriterande: Affärssystem Monitor och CAD-system såsom Auto-Cad med applikationen Inventor, Mechanical

Din ansökan:

Låter det intressant? I den här rekryteringen samarbetar vi med Onepartnergroup. Har du frågor om tjänsten kontakta Frida Hurtig på telefon 072-452 61 38 eller via mail frida.hurtig@onepartnergroup.se

Urvalsarbetet sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Om LK:

Enklare, smartare och mer hållbart - på LK utgår vi alltid från att det finns ett bättre sätt att göra saker. I allt vi gör föredrar vi innovation över status quo och enkelhet över komplexitet. Med den övertygelsen utvecklar vi på LK smarta produkter och systemlösningar för värme, vatten och sanitet samt för flödeskontroll i marina installationer.

Affärsområdet Water and Heating Systems är ledande i Norden inom lösningar för värme- och tappvattensystem. Våra system är enkla att installera och i vår prefabriceringsanläggning i Gävle tillverkar vi även skräddarsydda system som ytterligare förenklar installationen. Från idé till färdig produkt, här får du de smartaste lösningarna, idag och i framtiden.

Fakta:

Anställningens omfattning 100%

Anställningsform tillsvidare
Tjänstgöringsort, Gävle
Sista ansökningsdatum, löpande urval men med ansökan senast
2018-09-23

Om OnePartnerGroup:

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Frida Hurtig
Telefon 072-4526138
Område Gävle
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 23 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se