Montörer till LK Prefab

Montörer till LK Prefab

Om företaget

På LK Prefab framställs prefabricerade och skräddarsydda VVS-lösningar för proffsmarknaden. Våra lösningar gör VVS-installationen enklare, sparar tid samt ger projekten en bättre totalekonomi.

Vi hjälper nu LK Prefab att hitta fler medarbetare till deras enhet i Gävle.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att montera samman VVS-detaljer till större enheter eller hela system. Främst jobbar man i material som PE-X, AluPex, PP-R och PEH. Exempel på det som monteras är fördelarskåp, trapphus- och lägenhetsfördelare till badrumsmoduler, avloppsgrodor och färdiga stammar. Allt är möjligt! Montör är ett arbete som kräver hög noggrannhet då varje produkt är unik.

Du har många härliga kollegor men när du utför dina arbetsuppgifter så gör du det självständigt. Arbetet är på dagtid och om du visar engagemang och gör ett bra jobb finns goda möjligheter till längre anställning.

Din profil

Om du är praktiskt lagd och intresserad av teknik kommer du trivas bra hos oss. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en produktion eller med montering eftersom du då snabbt kan komma in i rollen som montör. Har du gått en praktisk linje på gymnasiet kan detta vara plus i kanten.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos LK Prefab. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärsmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är vi den du söker?

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta gärna Ida Broman på 0733-512756 eller Madeleine Scherling på 0733-512736.
Mer info
Kontaktperson Ida Broman
Telefon 0733-512756
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se