Låstekniker

Låstekniker

LåsCity är ett drivet och glatt team med bred kunskap och många års erfarenhet inom lås och säkerhet. I takt med företagets utveckling behöver vi utöka vårt team med två erfarna låstekniker.

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av att självständigt installera, driftsätta och utföra felavhjälpande service- och underhållsarbeten av mekaniska eller elektroniska låsanläggningar och passagesystem. Du har god kännedom inom flertalet leverantörers produktutbud. Det är även meriterande om du har erfarenheter av projektering eller larminstallationer.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete samtidigt som du också har god samarbetsförmåga och känsla för kundservice.

Vi erbjuder dig ett fritt och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och hos oss möts du av vänliga, engagerade och servicefokuserade kollegor. Vi har kollektivavtal och erbjuder våra anställda olika förmåner, t ex friskvårdsbidrag.

Svenska i tal och skrift och B-körkort är ett krav. Vid anställning görs en kontroll i Polisens belastningsregister.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Häggström på 072-737 30 11.

Skicka din ansökan snarast till info@lascity.se, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 apr 2020 (7 dagar kvar)