Länsförsäkringar Gävleborg söker drivna studenter

Länsförsäkringar Gävleborg söker drivna studenter

Om företaget

Länsförsäkringar Gävleborg är en trygg och etablerad leverantör av försäkringar. Vi är också en uppskattad bank och en välmeriterad fastighetsförmedling. Vi är annorlunda på ett avgörande sätt: vi är till hundra procent kundägda. Vi är ett lokalt självständigt bolag som är tillgängligt för dig där du är, utan krångel. Länsförsäkringar Gävleborg finns till för kunderna, här finns inga andra uppdragsgivare. Vi arbetar efter våra värderingar om engagemang, respekt och affärsmässighet.

Dina arbetsuppgifter

Sedan 2015 har Clockwork och Länsförsäkringar Gävleborg samarbetat med att erbjuda studenter chans till att arbeta extra under studietiden. Nu är det dags att utöka vår studentpool och därför söker vi Gävles mest motiverade och engagerade studenter. Känner du dig träffad? Då ska du fortsätta läsa!

Du kommer att arbeta i vår kundservice med försäljning av Länsförsäkringars produkter. I vår kundservice är du ansiktet utåt och den som kunden oftast möter först, digitalt, i telefonen och fysiskt. Innehållet och svårighetsgraden i dina arbetsuppgifter kommer att variera och du hjälper kunder i frågor om bank, försäkring och skadeärenden.

Fokus i ditt uppdrag kan växla över tid - från att ta emot inkommande ärenden till att vara mer proaktivt och kontaktskapande. För dig som visar stor grad av engagemang och nyfikenhet finns det möjlighet att växa i rollen då du erbjuds stort inflytande över din egen utveckling samt utbildningar inom bank och försäkring. Det är viktigt för oss att du är trygg i dig själv och vågar ställa krav och utmana dig själv och dina arbetssätt.

Arbetet är förlagt dagtid på vardagar och du förväntas att arbeta minst 8 timmar i veckan.

Din profil

Du som söker studerar idag första eller andra året på Högskolan i Gävle och har erfarenhet av arbete med försäljning. Vi ser gärna att du läser en utbildning kopplad till ekonomi eller fastighetsförmedling, men detta är inget krav. Eftersom din främsta uppgift är att göra bra affärer är respekt ett av dina ledord. Du har en hög känsla för service och en vilja att skapa bra relationer. Som person är du förtroendeingivande, orädd och positiv.

Då du kommer att arbeta minst 8 timmar i veckan vid sidan av dina studier förutsätter vi att du är plikttrogen, flexibel och har hög arbetskapacitet. Vi ser detta som ett långsiktigt samarbete och förutsätter att du arbetar under hela din studietid. Vi ser gärna att du även har möjlighet att arbeta heltid under sommarperioderna. Du talar och skriver flytande svenska, övriga språkkunskaper är meriterande.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Länsförsäkringar Gävleborg. Du som är timanställd hos oss på Clockwork har möjlighet att få din lön utbetalad en gång i veckan istället för en gång i månaden. Då kommer din lön in på kontot redan fredagen efter veckan du jobbat - snabbt, smidigt och enkelt.

Låter detta som något för dig? Urval sker löpande så registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 2019-12-15. Om du har några funderingar får du gärna kontakta konsultchef Josefin Lyrberg på josefin.lyrberg@clwork.se. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Josefin Lyrberg
Telefon 073-3512718
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se