Legitimerade sjuksköterskor till Gävleborg

Legitimerade sjuksköterskor till Gävleborg

Arbetsbeskrivning
Sedvanliga arbetsuppgifter som Legitimerade sjuksköterska med inriktning mot medicin, kirurgi och ortopedi.

Kvalifikationer
Vill du fördjupa dig inom en särskild specialitet eller arbeta på en specifik avdelning är chansen stor att vi kan hjälpa dig att förverkliga dina ambitioner

För att kunna bli konsult hos Läkarjouren, och arbeta som hyrsjuksköterska, ska du ha svensk legitimation som sjuksköterska och minst två års yrkeserfarenhet inom din legitimation. Du som specialist ska ha specialistbevis utifrån den tjänst som är aktuell. Du ska vara väl förtrogen med svensk sjukvård och ha två godkända och aktuella referenser. Arbetet som hyrsjuksköterska ställer höga krav på flexibilitet och samarbetsförmåga.

Omfattning
Beställningar kommer löpande och på flertalet av uppdragen finns möjlighet att planera med god framförhållning och kontinuitet.

Sista ansökningsdag
Urval och intervjuer sker löpande då behoven är mycket stora. Ansök så snart du kan.
Mer info
Kontaktperson Katza Elenius
Telefon 070 234 00 46
Email Mejla Katza Elenius
Område Gävle
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://lakarjouren.se
Sista ansökningsdag 16 dec (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en värderingsstyrd verksamhet som ser våra medarbetare som företagets främsta tillgång. Därför är det viktigt för oss att veta vad du vill med ditt yrkesliv, så att vi kan hitta de bästa lösningarna och uppdragen för just dig. Vi gör också vårt yttersta för att våra hyrsjuksköterskor ska trivas på plats med bra boende och tydlig information.