Möbelmontör

Möbelmontör

Nu förstärker vi teamet i Gävle med en driven möbelmontör.
Därför söker vi dig som är driftig, tar egna initiativ, är modig och målfokuserad.

Vi erbjuder:
Marknadens bredaste sortiment och starkaste varumärken.
En modern och trivsam arbetsmiljö med positiva kollegor som har gedigen erfarenhet. Stor frihet och mycket ansvar.

Våra kunder varierar mellan stora företag, kommuner, statliga verk och organisationer till mindre företag vilket också generar olika behov.

Din profil
Du är stresstålig och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team. Förutom att vara praktiskt lagd är det viktigt att ha en hög servicekänsla då man som montör är företagets ansikte mot kunden. Arbetslivserfarenhet från möbel- eller byggbranchen är meriterande men dina personliga egenskaper är allra viktigast för oss.

För oss är det också viktigt att du har social kompetens och är prestigelös då oplanerade händelser är en del av vardagen.

Du arbetar i team nära orderadministratör, säljare, och servicetekniker och därför är det viktigt att du är lösningsorienterad, beredd att hjälpa till där det behövs och tycker om att ha kul på jobbet.

Det du behöver kunna om våra lösningar, produkter och tjänster löser vi i form av internutbildning, träning och positiva kunniga kollegor med gedigen erfarenhet.

Du rör dig i vårt distrikt med servicebil/lätt lastbil så B-körkort är ett krav och du behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Ditt uppdrag
Att leverera och montera kontorsinredning ute hos våra företagskunder. Visst lagerarbete kan också förekomma. Arbetet är fysiskt krävande eftersom det förekomma tyngre lyft. Arbetstider är mån-fre 08-17

Tillträdet är omgående så sök tjänsten via ansokan@kch.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta försäljningschef Jessica Åhs på 070-6733513.
Mer info
Kontaktperson Jessica Åhs
Telefon 0650547171
Email Mejla Jessica Åhs
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kontorscenter.se
Sista ansökningsdag 5 mars (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det ska vara lätt att jobba. Vi på Kontorscenter tar hand om inredningen och tekniken på arbetsplatsen så att våra kunder kan tänka på annat. Vi vet hur man håller i trådarna, från de första skisserna till färdigutrustat kontor. Inredning, möblering, montering, dokumenthantering, IT, nätverk, kontorsmaskiner och service när den behövs.