Dina arbetsuppgifter

I rollen som platschef kommer du att vara ansvarig för att aktivt driva och utveckla verksamheten, personalen, och arbetsmiljön. Bidra med konstruktiva idéer och lösningar i utvecklingsarbetet, både på lokal- och bolagsnivå. Du har en förmåga att engagera, motivera och involvera dina medarbetare och skapa en arbetsplats med hög trivsel och lönsamhet.
Din placering blir vid deras kontor i Gävle där du blir ansvarig för ett arbetslag på ca 10 medarbetare. Du kommer även att ansvara för personalen vid terminalen i Järfälla där dom idag är 4 anställda.

Din profil

För att lyckas i rollen som Platschef ser vi att du har ett par års erfarenhet från ledarrollen. Du har ekonomisk kunskap, erfarenhet av budgetarbete och kan se relationen mellan intäkter och kostnader i förhållande till resultat. Med kunden i fokus jobbar du aktivt för att nå resultat och nå uppsatta mål. Du är lätt att samarbeta med och är en person som är kommunikativ, strukturerad, självgående och har en förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv.
  • Erfarenhet av arbetsmiljöarbete
  • Kunskap om lagar och förordningar inom branschen
  • Erfarenhet av avtalshantering och förhandlingar
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • Flytande i Svenska och har goda kunskaper i Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Truckkort, hjullastare
  • Erfarenhet från arbete i K2
  • Erfarenhet av terminalarbete
Övrig information

Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 22/7-2018
Vi läser ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök via vår hemsida www.konsultia.se, Vid frågor är du välkommen att kontakta anna.westergren@konsultia.se
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 juli (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett logistikföretag med sina rötter i Norrland. Vi söker nu en Platschef till deras depå i Gävle.

Konsultia utför den här rekryteringen på uppdrag av vår kund. Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag. Läs gärna mer på www.konsultia.se