Erfaren konstruktör sökes

Erfaren konstruktör sökes

Dina arbetsuppgifter

Är du en nyfiken och kreativ maskinkonstruktör som gillar nya utmaningar och problemlösning?
Som konstruktör hos vår kund arbetar du dels med utveckling av det egna produktsortimentet samt i kundstyrda projekt. Där får du vara involverad i hela processen, från projektering till överlämnande till kund. Arbetsuppgifterna kommer att variera med uppdragen och projekten.
Du kommer att arbeta med konstruktion och produktutveckling. Cad- ritningsarbete och produktadministration, erfarenhet av 3D-Cad erfordras. Att fungera som support till verkstad och vid montage och installation. Utföra analyser under projektens gång.

Din profil

Vi söker dig som vill arbeta i en självständig roll med mycket ansvar. Som person är du driven och du strävar alltid efter att utföra ett bra arbete. I ditt arbete är du strukturerad, noggrann och självgående. Du arbetar ansvarsfullt, tar egna initiativ och du har en förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv. Eftersom rollen innebär mycket kontakt med andra personer ser vi att du som söker är kommunikativ, affärsmässig och enkel att samarbeta med.
  • Maskiningenjör med erfarenhet från yrket
  • Har ett stort teknikintresse
  • Är en kreativ problemlösare som är lösningsorienterad
  • Flytande i svenska och engelska
Övrig information

Sista ansökningsdag 28/2-2019. Vi läser ansökningarna löpande och kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Ansök via vår hemsida www.konsultia.se, vid frågor är du välkommen att kontakta anna.westergren@konsultia.se
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Konsultia söker till vår kund en erfaren konstruktör.

Konsultia utför den här rekryteringen på uppdrag av vår kund. Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag. Läs gärna mer på www.konsultia.se