Account Manager

Account Manager

Kort om tjänsten

På pappersbruket i Gävle är du Kemiras expert på plats. Du ansvarar för att Kemiras produkter fungerar optimalt, du utvecklar befintliga affärer och hittar nya ingångar, du deltar i projekt, arbetar med analyser och prognoser samt har stenkoll på kundens utmaningar och behov.
Du ingår i ett team om tre medarbetare där du gärna tar rollen som övergripande ansvarig.

Sökord: Pappersbruk, massaindustri, processindustri, försäljning, försäljningsingenjör, ingenjör, kemi, affärsutveckling

Om verksamheten

Kemira erbjuder expertis, tillämpningskompetens och skräddarsydda kombinationer av kemikalier för massa- och pappersindustrin. Tillsammans med sina kunder skapar Kemira innovativa och hållbara lösningar som på bästa sätt hjälper kunderna att effektivisera användningen av vatten, energi och råmaterial i sin produktion.

Läs mer om Kemira här: www.kemira.com

Mer om tjänsten

Som Account manager är du en av Kemiras tre representanter på Billerud Korsnäs bruk i Gävle. Du övervakar att Kemiras produkter fungerar i produktionen och medverkar till att kunden är nöjd med Kemira som leverantör. Du fångar upp behov och driver dina projekt mot avtal och affärer. Säljorganisation har till sin hjälp stödfunktioner som applikations- och utrustningsspecialister samt tekniker.

Du driver eller deltar i projekt som kan vara försök i laboratorie- eller fullskala, du kan arbeta med utvärderingar, support, optimeringar av olika kemikalier, enklare underhåll av utrustningar, kemikaliepåfyllning och mycket mer.

I jobbet ingår att arbeta både iklädd blåställ med enklare verktyg och iförd kavaj i möten med Kemiras kunder.

Med denna tjänst får du arbeta i ett stabilt företag som satsar på sina medarbetare, du arbetar med ett varumärke som står för kvalitet och du kommer att ha utvecklande och omväxlande arbetsuppgifter.

Din profil

Du är erfaren. Du är en skarp säljare, van vid kvalificerad försäljning, B2B, långa säljcykler och affärsutveckling.
Du har arbetat med processindustri, är van att leda projekt och ha en rådgivande roll.
En fördel är förstås om du kommer från massa- eller pappersindustrin och har ett intresse för processkemikalier.

Du är tekniskt intresserad och prestigelös, har inga problem att använda enkla verktyg och förstår hur maskiner och processer fungerar. I denna tjänst kommer du att lösa problem och utmaningar, du är lösningsorienterad och trivs med att ställas inför utmaningar.

Dessutom gillar du att ge service och göra affärer! Du vill och kan arbeta kreativt och självständigt. Du har inga problem med att ta kontakt med människor och lyssna på hur deras behov ser ut.

Du behärskar Kemiras koncernspråk engelska och formulerar dig väl i tal och skrift även på svenska
Du har B-körkort.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 20 oktober. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 0708 121 121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se
Mer info
Kontaktperson Lena Lilliér
Telefon 0708 121121
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)