Kamux söker butikschef till Gävle

Kamux söker butikschef till Gävle

Söker du en ny utmaning och ser dig själv som en bra ledare? Vi söker just nu en säljande butikschef till vår butik i Gävle.

Kamux är specialiserade på att köpa och sälja nyare begagnade bilar. Vår butik i Gävle är vår äldsta och allra första butik i Sverige sedan starten 2012. Idag har vi 22 butiker i Sverige och är Sveriges snabbast växande bilhandlare inom begagnade bilar! Vill du vara med på vår fortsatta tillväxtresa och ta vår butik i Gävle till nya höjder?

Vem söker vi?
För att trivas i rollen hos oss krävs det vilja, engagemang och att alltid sätta laget för jaget! Vi söker dig som är trygg och erfaren ledare, gärna med kunskap från personbilsbranschen och stor vana av sälj och att hantera människor på alla nivåer. Vi söker dig som känner dig lika bekväm med att coacha dina medarbetare till framgång som att lösa en reklamation på bästa sätt eller att göra ett avslut. Din främsta uppgift är att leda butiken och säljarna till fortsatt framgång.

I övrigt ser vi att du:
 • Har stort intresse av att göra lönsamma affärer och tjäna pengar
 • Har tidigare erfarenhet som ledare, gärna inom försäljning/detaljhandel
 • Har känslan för teamarbete
 • Kan fortsätta bygga ett framgångsrikt team
 • Drivs av att jobba efter uppsatta mål
 • Är positiv och har en bra inställning
 • Är social och omtänksam
 • Har god arbetsmoral
 • Har en bra anpassningsförmåga
 • Trivs med att arbeta i ett högt tempo
 • Har B-körkort
Du ska tycka om att ha:
 • Budgetansvar
 • Personalansvar
 • Lagerstruktur
Arbetsuppgifter:
Som butikschef på Kamux ser vi att du ska kunna bygga teamkänsla, uppnå butikens, säljarnas och dina egna personliga mål med en glad och positiv attityd samt med en känsla för bra affärer.

Du kommer även arbeta med inköp och försäljning av bilar till rätt priser. Det kan emellanåt vara ruschigt. Bilar ska fotas, testas och uppgifter ska registreras i vårt CRM system, samtidigt som du har kontakter att följa upp och kunder att hjälpa i butiken. Ett mycket omväxlande och roligt jobb för rätt person.

Du säljer inte bara bilar till kunder utan du skapar relationer!

Vi erbjuder dig:
Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Det finns goda utvecklingsmöjligheter och som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver genom en bra introduktion. Kamux anordnar löpande utbildningar vid behov.

Ansökan:
Vill du bli en del av vårt framgångsrika Kamuxteam? Tveka inte att söka redan idag! Skicka in ditt CV och personliga brev via länken nedan och allra senast den 15:e augusti. Intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem. För mer information kontakta vår Regionchef Johan Lingvall johan.lingvall@kamux.se eller på telefon 073-064 37 82.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Fordon, Försäljning, Försäljningschef, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kamux.se/
Sista ansökningsdag 15 aug 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på bättre, begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser.

Kamux har i dagsläget 50 butiker i Finland, 22 i Sverige och 8 i Tyskland - och vi expander hela tiden! Vi har idag över 1000 bilar på lager och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor. Totalt har vi sålt över 280 000 bilar till nöjda kunder i dessa tre länder.