Tekniker Installation, Gävle

Tekniker Installation, Gävle

Våra välplanerade moderniseringsåtgärder gör att våra kunders utrustningar fortsätter att fungera tillförlitligt, och att de uppfyller de senaste säkerhetsstandarderna och passar in i olika byggnader. KONE tillhandahåller innovativa och miljöeffektiva lösningar för hissar, rulltrappor, automatiska dörrar och de system som integrerar dem med dagens intelligenta byggnader.

Nu behöver vi stärka upp vårt installationsteam i Gävle med fler medarbetare och söker en Tekniker för Installation och Modernisering av hissar.

Dina arbetsuppgifter

Baserat på vilka rekommendationer vi ger till våra kunder om förbättringar, kommer du i din roll och med dina breda kunskaper inom tekniska installationer jobba dagligen med; Fullständiga Hissutbyten med KONE´s prisbelönta designalternativ, Modulmodernisering och Uppgradering av komponenter ute hos våra kunder.

Som person är du självgående och initiativtagande med en god problemlösningsförmåga som gör att du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv. Du är tydlig i din kommunikation vilket innebär att du förmedlar budskap på ett enkelt sätt samt är lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren. Vi arbetar i nära samarbete med kunden där god planering och flexibilitet är viktig.

Vi kommer lägga stor vikt kring dina personliga egenskaper - Du måste vara engagerad och nyfiken med mycket stort intresse för teknik i kombination med en förmåga att lösa tekniska problem. Du är duktig på att följa instruktioner såväl som att instruera andra.

Du har minst gymnasial utbildning inriktning från El/Automation/Byggnads- och Installations teknik eller det vi bedömer likvärdigt och samtidigt vill vi att du gillar praktiskt arbete. Det är bra om du har några års erfarenhet av arbete från tekniska installationer och vana från hissbranchen värderas mycket högt. Har du även kunskap om och erfarenhet av el så ser vi det som värdefullt. Krav B Körkort. Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2020-06-22. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Distrikschef Niclas Westlund

072 8850057 alt Rekryteringsspecialist Lena Sjö, 010-2184030

Placeringsort: Gävle

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 22 juni 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.