Bovärd/fastighetsskötare till K2A i Gävle

Bovärd/fastighetsskötare till K2A i Gävle

Är du en driven bovärd/fastighetsskötare som tycker om att arbeta med mycket eget ansvar? Ser du det som en självklarhet att alltid arbeta serviceinriktat och sätta kunderna i fokus? Då kan denna tjänst som bovärd till K2A i Gävle vara något för dig!

Beskrivning av arbetsuppgifter
PerformIQ söker för K2As räkning en bovärd/fastighetsskötare till Gävleområdet. I rollen kommer du ingå i ett team som arbetar proaktivt inom företagets fastighetsbestånd bestående av studentbostäder, hyresrätter och nyproduktion. I samband att K2A bygger fler bostäder i Gävle letar vi nu efter ytterligare en bovärd som skall ta hand om hyresgästerna samt fastigheterna. I rollen kommer du inneha varierande arbetsuppgifter med hela tiden arbeta med högt servicefokus. Som bovärd på K2A är du ansiktet utåt gentemot hyresgästerna och därför är det av stor vikt att du hela tiden arbetar kundorienterat och strävar efter att fastigheterna hela tiden upprätthåller så hög standard som möjligt.

Som bovärd på K2A är hyresgästerna och fastigheterna alltid i fokus och arbetsuppgifterna kommer innefatta bland annat:
  • Rondering av fastigheter, teknikutrymmen och miljörum
  • Trädgårdsskötsel och snöskottning vid behov
  • Ta emot felanmälningar och utföra eventuella åtgärder
  • Kontakt med hyresgäster gällande hantering av felanmälan, planering av åtgärder samt återkoppling
  • Planera och genomföra lägenhetsbesiktningar samt hantering av nycklar
Tjänsten passar dig som vill ge förstklassig service och som trivs med att ha många kontaktytor då du kommer ha ett stort ansvar både gentemot hyresgäster samt fastigheterna i ditt område. Internt kommer du främst rapportera till fastighetsförvaltare som utgår ifrån Stockholm vilket gör att stor del av kommunikationen däremellan kommer ske digitalt. Det betyder att du som ansöker bör vara en driven person som själv får saker att hända och trivs i en roll med mycket eget ansvar samt inte har några problem med att använda tekniska hjälpmedel i arbetet.

Krav på person
Vi söker dig som är en händig och kommunikativ problemlösare. Vi tror att du antigen är i starten av din karriär inom fastighet eller att du kommer från en bransch där du fått arbeta händigt och med kroppen, kanske inom snickeri, måleri eller bygg. Vid frågor eller problem så kommer du vara den primära kontakten som hyresgästerna vänder sig till, vilket ställer krav på dig som söker att du är kommunikativ och tycker om att lösa problem samt bemöter personerna på ett professionellt och trevligt sätt. Har du tidigare arbetat som bovärd eller fastighetsskötare är det meriterande.

För att lyckas i rollen som bovärd krävs vidare:
  • Svenska flytande i tal och skrift
  • B-körkort
Som person tror vi att du är en utåtriktad och driven lagspelare. Som bovärd på K2A är det väldigt viktigt att du brinner för kundnöjdhet och gärna gör det lilla extra för att få personerna i fastigheterna att trivas så bra som möjligt. Vidare ser vi det som en fördel om du bor i närheten av K2As lokalkontor i Gävle.

Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ och K2As värdegrunder och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstid: 07-16
Plats: Gävle

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Teodor Nellvik på teodor.nellvik@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
K2A är ett fastighetsbolag med fokus på långsiktig förvaltning av egenproducerade hyreslägenheter för alla typer av boenden. Vi utvecklar och erbjuder moderna, funktionella bostäder med effektiv kundnära förvaltning. Vi har valt att kombinera bostadsportföljen med samhällsfastigheter, och även andra kommersiella fastigheter, för att därigenom stärka det löpande kassaflödet. Vår verksamhet är koncentrerad till Stockholm, Mälardalen samt ett antal utvalda universitets- och högskoleorter i övriga Sverige.

Fastighets- och projektportföljen (inklusive markanvisningar) omfattar cirka 6 150 bostäder, varav cirka 2 800 studentbostäder, cirka 2 900 hyresbostäder och cirka 450 bostäder i samhällsfastigheter. K2A bygger ett fastighetsbestånd för långsiktigt ägande med egen förvaltning. Utvecklingen av företaget har skett i ett högt tempo sedan starten hösten 2013 och sedan juni 2019 är K2A noterat på Nasdaq (Stockholm). Aktiv bearbetning av kommuner och andra fastighetsägare har resulterat i förvärv av planlagd mark för nyproduktion av såväl hyreslägenheter som studentbostäder på ett flertal orter. Besök gärna vår hemsida http://www.k2a.se för mer information om oss.

Sökord: bovärd, fastighetsförvaltare, gävle, fastigheter, hyreslägenhet, kundservice, skötsel, service
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 10 mars 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.