Studenter som drivna Säljare till K-Rauta

Studenter som drivna Säljare till K-Rauta

"Vi vill ha personer som genuint älskar att hjälpa och bemöta kunder och som har drivkraften att se till att varje hjälpt kund lämnar butiken med ett leende på läpparna. Din roll som Säljare är betydelsefull då du hjälper privatpersoner att förbättra sina hem eller företag med sina byggplatser och entreprenader" - Butikschef Dennis Gustavsson om tjänsten som Säljare på K-Rauta.

Om du känner att du vill vara med och skapa den här känslan för människor hos K-Rauta under sommarperioden, då ska du absolut söka denna tjänst och förklara varför just du ska få den här chansen. Sök direkt då vi arbetar med löpande urval.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för K-Rautas räkning Säljare till deras butik i Gävle. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos K-Rauta under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

K-Rauta i Gävle är beläget vid affärsområdet Fjällbacken på Atlasgatan 42. Där arbetar idag 25 personer och under sommarsäsong är det upp emot 35 st. Sedan mitten av 2019 anställdes en ny butikschef, Dennis Gustavsson, som har stora planer för butikens framtid. Det är här du kommer in och blir en del av K-Rautas framtida storplaner.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och K-Rautas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till Pontus.carlsson@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Som Säljare får du en varierad arbetsplats där du kommer att arbeta ute i butiken, på lagret och även ute på brädgården. Ditt huvudansvar att bemöta kundens behov och frågor och sedan tillgodose dem med din briljanta service och hjälp. Om ingen kund aktivt söker upp dig är det en självklarhet att du söker upp kunder för att se om hjälp behövs.

Andra förekommande arbetsuppgifter:
  • Kassahantering
  • Lagerhantering
  • Varuplock (Påfyllnad av varor)
  • Viss Logistikhantering
K-Rauta lägger mycket fokus på utbildning därför kommer du även att få en gedigen genomgång om samtliga avdelningar och övrig information som är av intresse för att du verkligen ska lyckas i din roll som Säljare. Butikens öppettider är mellan 07-19. Du kommer att arbeta mellan April-September.

Vi söker dig som

Som är student eller har annan sysselsättning på minst 50%.

Dina personliga egenskaper kommer bli viktig i rollen som Säljare hos K-Rauta. Därför ser vi att du är en driven och nyfiken person som är social och har ett genuint driv av att hjälpa andra människor och ge service som gör att kunderna vill komma tillbaka. Vi ser det också som en självklarhet att du har ett intresse av branschen. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete är det meriterande men inget krav då du kommer få upplärning på plats. Det är även meriterande om du har truckkort. Det viktigaste är att du är driven, intresserad och har viljan att lära dig nya saker. Vidare ser vi att du är initiativtagande och serviceinriktad på det sättet att du kan bemöta kunder som ännu inte frågat om din hjälp.

START: April
OMFATTNING: Student, timanställning april-september
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Pontus Carlsson, 070 740 00 44

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

K-Rauta AB är ett helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern, Kesko Oyj. Efter att ha slagit upp portarna till vårt första byggvaruhus i Sverige 1996 var vi snart rikstäckande med 17 varuhus runt om i Sverige. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Att ett handslag fortfarande gäller.

Välkommen in till oss på K-Rauta Gävle. Vårt varuhus ligger i affärsområdet Fjällbacken, i stadsdelen Brynäs. Kommer du med bil tar du södra avfarten från E4:an och sedan Spängersleden till Söderbågen som blir Österbågen efter rondellen, därefter tar du vänster in på Atlasgatan.

Läs mer på www.k-rauta.se.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.