JPR Entreprenad expanderar och behöver utöka med fler duktiga målare för arbeten i framför allt Gävle men för den som önskar har vi även jobb i Stockholm och Uppsala.

Arbetsuppgifter:
  • Utvändig målning
  • Invändig målning
  • Enklare snickeriarbete
Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet som målare med ett driv och service känsla och som kan arbeta självständigt och i grupp. Våra kunder är främst kommuner, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Vad kan vi erbjuda dig?
JPR Entreprenad är ett snabbväxande bolag som har huvudkontor i Stockholm men filial i Gävle där vi främst arbetar med målning men åtar oss även mindre ombyggnadsprojekt för exempel arbetar vi på uppdrag av Gavle Fastigheter med renovering av Lilla Sätraskolan, panelbyte och målning av Hedesunda IP, Kastvallen Åbyvallen, Vi utför målningsentreprenader åt Götenehus samt utvändiga och invändiga måleriarbeten åt privatpersoner.

JPR Entreprenad AB kan erbjuda dig som medarbetare möjligheter till utveckling, varierande arbete och möjlighet att utföra ditt arbete med kvalité och stolthet. Vi tillämpar bra lönevillkor med goda förmåner. Tjänsten är heltid med sedvanlig 6mån provanställning.

Ansökan
Ansök idag! JPR Entreprenad AB är ett expansivt bolag som ständigt söker efter fler medarbetare inom olika tjänsteområden. Vi välkomnar spontan ansökningar och vi ser fram emot just din ansökan.
patrik.lindvall@jprentreprenad.se
Mer info
Kontaktperson Patrik Lindvall
Telefon 0790683718
Område Gävle
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Målare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 sept 2022 (16 dagar kvar)