Maskinoperatör till Gevalia

Maskinoperatör till Gevalia

Om företaget

På JACOBS DOUWE EGBERTS inspireras vi av vår tro att det är fantastiskt vad som kan hända över en kopp kaffe eller te. Vi har gjort det till vårt uppdrag att ta reda på det. Våra medarbetare har höjt ribban sedan dag ett, tänkt snabbt och agerat ännu snabbare för att göra en inverkan som känns runt om i världen. JDE är hem för några av de mest kända kaffemärkena i världen Jacobs, Tassimo, Moccona, Senseo, L'OR, Douwe Egberts, TiÓra, Super, Kenco, Pilao och Gevalia.
Våra 19 000 passionerade kaffemästare finns i över 100 länder och levererar vår vision: en kaffe för varje kopp.

Dina arbetsuppgifter

Är du ute efter nya utmaningar inom industrin? Vill du ha ett jobb där du bidrar till att hålla igång produktionen och utvecklas som maskinoperatör? Nu söker vi drivna och tekniskt intresserade maskinoperatörer till Gevalia i Gävle.

Som maskinoperatör på Gevalia arbetar du med att styra och övervaka driften som tillverkar kaffepaket. Med effektivitet och struktur är du länken till att produktionen hålls igång i rätt takt. Du ingår i ett skiftlag om 8-9 personer där ni arbetar tillsammans mot de uppsatta målen och stöttar varandra i det arbetet. Din första tid går du under upplärning för att sedan arbeta självständigt vid din station.

Arbetet är i nuläget förlagt till 4-skift där såväl natt- som helgarbete förekommer.

Din profil

I den här rollen tar nyfikenhet, engagemang och tekniskt intresse dig långt. Du bör ha förmågan att kunna jobba självständigt och behålla lugnet i stressiga situationer, detta för att upprätthålla en hög kvalitet i arbetet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från industrin eller att du har arbetat praktisk på något sätt. Har du truckkort ser vi det som meriterande.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Gevalia. Uppdraget startar enligt överenskommelse i närtid och sträcker sig över 6 månader med goda chanser till förlängning, då vi tillsammans med Gevalia ser långsiktigt på arbetet. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Ansökan

Är det dig vi söker? Vi arbetar löpande med intervjuer och tillsättning av uppdraget kan ske innan sista ansökningsdag. Ansök gärna därför redan idag via www.clockworkpersonal.se, dock senast 2021-09-26. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Madeleine Scherling på 073-351 27 36 eller madeleine.scherling@clwork.se.
Mer info
Kontaktperson Madeleine Scherling
Telefon 0733-512736
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning, Livsmedel
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 sept 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se