Verksamhetscontroller

Verksamhetscontroller

Dina arbetsuppgifter

Vill du arbeta organisationsnära med inriktning mot verksamhetsstyrning?
Som Controller på Interlan erbjuder vi dig möjligheten att vara en del av ledningen och vägleda verksamhetsarbetet framåt.

Som controller ansvarar du för att ge ekonomisk rådgivning till organisationen för att möjliggöra bra affärsbeslut. I din viktiga roll som verksamhetsrådgivare till ledningen kommer du även att arbeta med projektstyrning och projektadministration, se och belysa varningssignaler samt driva åtgärdsprojekt med mera. Vi erbjuder dig även möjligheten att ha ansvarsområden som innebär utredningar kring produkter och tjänsters lönsamhet och utvecklingsmöjligheter.

Andra ansvarsområden innebär arbete med analyser, uppföljning av resultat samt bevaka företagets lönsamhet. Inom dessa områden ingår budgetarbete, budgetuppföljning, periodiska rapporter samt lönsamhetsuppföljningar. Du kommer även att arbeta med att ta fram mätetal, granska och utveckla investeringsärenden, utveckla och effektivisera rutiner och system.

Din profil

Vi söker dig som har ett affärsanalytiskt intresse och vill ha en roll som innebär stort initiativtagande. För att trivas i rollen brinner du för viktiga frågor som hur man bygger en ekonomiskt hållbar organisation och där du med ett egenintresse levererar information som utvecklar vår verksamhet. För dig faller det naturligt att omvandla analys till handling och för att lyckas med dina mål vågar du driva även "obekväma" frågor och står för din Uppfattning.

På Interlan värdesätter vi god kommunikation och ett problemlösande förhållningssätt hos våra medarbetare. Vi ser därför att du trivs med att skapa och underhålla relationer samt relaterar till andra människor på ett lyhört och smidigt Sätt.

Din kompetens är viktigt för oss. För att lyckas i din roll så bör du ha minst 5 års controllererfarenhet med god kunskap och tydlig inriktning mot verksamhetsstyrning. Det är även viktigt att du besitter god kunskap om datasystem samt om arbete i projektform. Du bör även behärska svenska och engelska flytande såväl i tal som i skrift.

Ansökan
Interlan samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Poria Shademani på tel. 0733-51 27 20. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande så ansök så snart som möjligt, dock senast 2018-09-30 via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Kontaktperson Poria Shademani
Telefon 0733512720
Område Gävle
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Interlan tror på ett nära samarbete mellan oss och våra kunder. Närhet och personlig kontakt är en väsentlig del i vårt sätt att arbeta. Interlan har sedan 1997 levererat bättre arbetsdagar till våra kunder genom att vara kundernas IT-avdelning eller personliga IT-tekniker där vi ansvarar för drift, underhåll och support av kundens hela IT-miljö.