IT-konsult till Interlan

IT-konsult till Interlan

Dina arbetsuppgifter

Vår verksamhet i Gävle fortsätter att växa och till vårt team av specialister söker vi nu en senior IT-konsult. Du kommer att arbeta med våra kunder som består av små och stora företag samt kommun och landsting. I din viktiga roll kommer du att arbeta verksamhetsnära där du har nyckelroll i införandet av olika lösningar till konkreta problem. Du kommer att agera som spjutspets inom dessa frågor där du arbetar på olika IT-avdelningar samt förstärker i olika projekt. Tjänsten innebär att man kommer att arbeta en hel del på remote men man kommer även att besöka våra kunder när det behövs.

Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med stora kunder och organisationer där du får stor frihet och möjlighet att påverka. Just därför välkomnar vi dig som är van vid att arbeta med frihet under ansvar och som med stor professionalitet arbetar för kundens skull. Hos oss är det alltid nära till beslut och vårt team arbetar ständigt för att hitta hållbara lösningar som hjälper våra kunder att utveckla deras verksamhet. Därför värdesätter vi lyhördhet och god kommunikation både internt och externt. Vi är stolta i det vi gör och arbetar ständigt för att bibehålla en kreativ miljö för våra medarbetare att arbeta och utvecklas i.

Vi på Interlan värdesätter välmående och trivseln hos våra medarbetare. Genom att tillhandahålla varierande arbetsuppgifter i en familjär atmosfär, där vi kombinerar glädje, professionalitet och frihet under ansvar skapar vi goda utvecklingsmöjligheter för alla våra medarbetare.

Din profil

Vi söker dig som vill fortsätta din karriär inom IT-relaterade tjänster. Det är meriterande med en eftergymnasial utbildning inom IT och vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet där du har arbetat med eller inom större företag och organisationer. Du behöver vara självgående, drivas av att hjälpa och ha en väl etablerad förmåga att bidra till väl utförda leveranser. För att lyckas i din roll behöver du ha goda kunskaper inom Windows klient och server, nätverk, GPO, AD, Script, Deployment och Azure.

Ansökan
Interlan samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Poria Shademani på tel. 0733-51 27 20. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande så ansök så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Kontaktperson Poria Shademani
Telefon 0733512720
Område Gävle
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Interlan tror på ett nära samarbete mellan oss och våra kunder. Närhet och personlig kontakt är en väsentlig del i vårt sätt att arbeta. Interlan har sedan 1997 levererat bättre arbetsdagar till våra kunder genom att vara kundernas IT-avdelning eller personliga IT-tekniker där vi ansvarar för drift, underhåll och support av kundens hela IT-miljö.