Rörsvetsare

Rörsvetsare

Om tjänsten

Ikett Personalpartner söker en rörsvetsare för arbete i Gävle. Tjänsten är en hyrrekrytering vilket innebär att du blir anställd hos kund efter en sex månader lång inhyrningsperiod förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.
Arbetstiderna är dagtid.

Företaget arbetar bland annat med smidesarbeten, industriservice, montage samt reparationer och underhåll. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av rörsvetsning med pinne i rostfritt material både i deras mekaniska verkstad samt ute på närliggande industrianläggningar.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har licens på 111 (rostfritt, rör).

Har du SSG Entré och/eller Heta arbeten är detta meriterande.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (10 dagar kvar)