Försäkringsrådgivare med fokus på rådgivande försäljning till Salescenter Gävle

Försäkringsrådgivare med fokus på rådgivande försäljning till Salescenter Gävle

If försäkrar det som är värdefullt i livet: människor, djur, hem och mycket mer. Tack vare 6 800 kompetenta medarbetare är våra 3,6 miljoner kunder i Norden och Baltikum rätt försäkrade och kan känna sig trygga med att de får den hjälp de behöver – om något skulle

hända. Försäkringsbranschen utvecklas snabbt genom digitalisering och nya förväntningar från kunderna. If strävar hela tiden efter att vara försäkringsbolaget som ligger i framkant, driver utvecklingen och är ett företag där möjligheterna är stora.

Vi söker dig..
... Som är genuint nyfiken på människor och beskrivs av vänner som driven och ambitiös. Du trivs i att jobba som ett team och tar ansvar för din och ditt teams prestationer och utveckling. Du har ett positivt, ambitiöst och ansvarstagande förhållningssätt. Vidare bidrar du till att bygga en attraktiv och stolt kultur på arbetsplatsen – en kultur som präglas av prestationsvilja, arbetsglädje och en stark kundorientering.

Vi erbjuder dig...
Moderna och fräscha lokaler som utstrålar att vi är ett försäkringsbolag som andas nyskapande. I våra lokaler finns avskilda ytor för avkoppling och stort kök med kaffemaskiner där du och dina kollegor möts över en rykande kopp kaffe. Bubbelvatten till den som vill hoppa koffeinet samt frukt i olika varianter. Ett av de högre friskvårdsbidragen, rabatterade försäkringar, privat sjukvårdsförsäkring.

Och sist men inte minst – underbara kollegor!

Som försäkringsrådgivare på If Skadeförsäkring...
...får du möjlighet att hjälpa människor att bli trygga i sin vardag genom att erbjuda och sälja rätt försäkringar.

Du jobbar med alla Ifs privata produkter så som bilförsäkring och personförsäkring. Ditt uppdrag är att ringa ut och boka upp befintliga och till viss del nya kunder för att sedan följa upp med en försäkringsgenomgång. Genom att ställa rätt behovsfrågor skräddarsyr du och erbjuder rätt försäkringslösning för varje enskild kund.

För att lyckas i rollen kommer du få en gedigen introduktion med en utbildning om 4 veckor samt löpande coachning från en dedikerad ledare.

Som försäkringsrådgivare hjälper du dina medmänniskor till en tryggare framtid.

Vårt erbjudande:
  • Heltidstjänst som försäkringsrådgivare
  • Tjänsten inleder med fyra veckors utbildning till certifierad försäkringsrådgivare
  • Attraktivt provisionssystem med en branschanpassad garantilön som trygghet
  • Arbetstider: måndag – torsdag 11 – 19 samt fredag 09:45 – 14
  • Fina kontorslokaler i centrala Gävle
Ansökan
Tjänsten startar den 11 januari 2021.

Vid frågor kring tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Mattias Osséen i Gävle på telefon 070- 7942430 eller mail Mattias.osseen@if.se.

Sista ansökningsdag är den 8 dec 2020 men vi går igenom ansökningar löpande.

Övrigt:
Denna roll omfattas av lagen om försäkringsdistribution. Slutkandidater kommer därför genomgå en bakgrundskontroll innan en anställning kan bli aktuell. Utöver referenstagning kan kontroll av kandidater även komma att göras via internet och sociala medier
Mer info
Kontaktperson Mattias Osséen
Telefon 070- 7942430
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning, Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.if.se/
Sista ansökningsdag 8 dec 2020 (14 dagar kvar)