Kyltekniker till Huurre i Gävle

Kyltekniker till Huurre i Gävle

Vi behöver omgående förstärka vår organisation och söker därför medarbetare till vår verksamhet i Gävle. Hos oss får du möjlighet att arbeta med all tänkbar typ av kyl- och värmepumpsteknik så som kyla i fastigheter, industri, kyl- och fryssystem. Hos oss erbjuds du som kyltekniker varierande arbetsuppgifter och arbetsdagar, vilket breddar din kompetens.

På Huurre får du möjligheten att utbilda dig i framtidens kylteknik, vi har egen tillverkning av CO2 kylaggregat och har sen många år tillbaka installerat och servat dessa.

Vi söker dig som vill arbeta med service och förebyggande underhåll, styr & regler och verka för goda kundrelationer, då är du rätt person för oss. Har du viljan har vi kunskapen att utveckla dig.

På vår avdelning i Gävle är vi ett team med mycket god sammanhållning där vi hjälps åt och har kul på jobbet. Givetvis har vi både kollektivavtal och friskvårdsbidrag. För den som vill finns möjligheten att ha servicebilen som förmånsbil.


Inget krav på CV vid ansökan, vi är mer intresserade av din reella kompetens och vem du är!

Välkommen att maila en kort presentation av dig själv till bo.wallstrom@huurre.se så tar vi det vidare därifrån!

Vill du veta mer om tjänsten, hur Huurre är som arbetsgivare eller hur en vanlig dag på jobbet kan se ut får du gärna ringa mig, Bo, på 46709449756


Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Huurre är Sveriges ledande rikstäckande leverantör av entreprenader och service inom kyl- och fryssystem till Livsmedelkyla, industri och fastigheter. Vi levererar Stabila temperaturer. Idag består Huurre av 12 kontor och cirka 150 medarbetare. Huurre Sweden ingår i Huurre koncernen.