Strukturerad och effektiv Student sökes!

Strukturerad och effektiv Student sökes!

Om företaget

Om företaget
Humm är ett av de största varumärkena av kombucha i USA som finns att köpa i alla 52 delstater med stark fortsatt expansion på marknaden. Kombucha är en fermenterad dryck som innehåller höga halter av näringsrika ämnen. I Gävle har de startat resan för Europamarknaden och finns redan i många butiker, restauranger samt caféer i Sverige och jobbar intensivt för att påbörja export till övriga länder i Europa.

Dina arbetsuppgifter

Gillar du att arbeta i högt tempo och med kroppen som främsta arbetsredskap? Humm är ett bryggeri på framfart i Sverige och Europa och de behöver nu utöka sin studentpool och fylla på med produktionspersonal. Du kommer att arbeta vid buteljeringen och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att se till att flödet vid buteljeringen flyter på. Det kan förekomma en del tunga lyft under arbetspasset.

Din profil

Vi söker dig som vill jobba extra vid sidan av studier eller annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%. Då du kommer att arbeta minst 1 dag per vecka vid sidan av dina studier förutsätter vi att du är plikttrogen, har hög kapacitet och är flexibel. Vi ser detta som ett långsiktigt samarbete och ser gärna att du arbetar under hela din studietid. Som person ser vi gärna att du är lösningsorienterad och har ett positivt sinne då det kan dyka upp oväntade utmaningar i buteljeringsprocessen.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Humm Europe. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärsmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är du den vi söker?
Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta Ida Broman på 0733-512756.
Mer info
Kontaktperson Ida Broman
Telefon 073-351 27 56
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 sept 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se