Områdeschef - HomeMaid AB, Gävle

Områdeschef - HomeMaid AB, Gävle

HomeMaid AB har sedan starten 1997 hjälpt tusentals kunder med tjänster som hemstädning, flyttstädning, visningsstädning, fönsterputsning och storstädning. HomeMaid erbjuder även städning på arbetsplatsen, omsorgstjänster och mycket annat. HomeMaids ambition är att vara ett pålitligt, personligt städföretag som kan ta hand om alla aspekter av hushållsnära tjänster. För deras kunder är de alltid bara ett samtal bort, oavsett ärende och önskemål.

OMRÅDESCHEF - HOMEMAID AB, GÄVLE

Vill du vara en del av ett företag som befinner sig i stark tillväxt? HomeMaid expanderar och behöver nu anställa en Områdeschef till kontoret på Utmarksvägen i Gävle.

För att trivas i organisationen är du en person som sporras av att leverera förstklassig service och arbeta med människor i ett högt tempo. På HomeMaid värdesätts alla relationer högt och arbetsplatsen karaktäriseras av en positiv, flexibel och lösningsorienterad inställning bland medarbetarna. Du bör vara en person som är resultat- och utvecklingsdriven samt ser förändring som en utmaning. Vidare anser vi att du som söker är noggrann, ödmjuk och tålmodig för att kunna hantera det personal- och kundansvar samt de administrativa uppgifter som rollen innebär.

Som Områdeschef arbetar du direkt under Regionchef och kommer självständigt ansvara för driften av ett geografiskt område. Detta innebär både resultat och personalansvar. Du ansvarar för befintliga så väl som nya kunder. För att bibehålla och utöka den befintliga kundportföljen ansvarar du för att kvalitetssäkra produkten samt för ca 30 medarbetare. Förutom rekrytering, schemaläggning och andra administrativa uppgifter kommer du att coacha och vägleda dina medarbetare i deras arbete.

HomeMaid värnar om sin personal och har en personalpolicy som innehåller viktiga delar såsom utbildning, friskvårdsbidrag samt individuell lönesättning. Företagets personal deras viktigaste resurs!

Profil:

Vi söker dig som är en driven doer och som vågar ta egna initiativ. Du har ett ekonomiskt sinne och kan se helheten och dra paralleller för ett bra lönsamhetstänk. Du är serviceinriktad, trygg och trovärdig med förmåga att vårda kundrelationer och hantera svåra samtal. Det är viktigt att du har en hög social och kommunikativ förmåga. Svenska och engelska i både tal och skrift samt datakunskap är ett krav.

Ansvarsområden:
  • Ansvara, leda och motivera dina medarbetare
  • Schemalägga, optimera och planera budget för att driva ditt område framåt
  • Administrera avtal, fakturaunderlag och liknande
  • Ha löpande kundkontakt och ta emot förfrågningar, synpunkter och genomföra merförsäljning
Erfarenhet:
  • Erfarenhet av service, kundkontakt och/eller försäljning
  • 2 års erfarenhet av arbetsledning, personalansvar, schemaläggning, budgetuppföljning och liknande
Krav:
  • Körkort B med tillgång till egen bil
Ansökan:

Tjänsten är en heltidstjänst och ska tillsättas så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut - skicka din ansökan redan idag.

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Kristina
Hjertonsson på telefon 070-392 16 00.

För att söka tjänsten går du in på RekryteringsKonsultens hemsida www.rekryteringskonsulten.nu

Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till RekryteringsKonsulten hanteras konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Administration, Kontorschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 okt 2020 (8 dagar kvar)