Plattsättare, Mattläggare och Snickare

Plattsättare, Mattläggare och Snickare

VI SÖKER MATTLÄGGARE, SNICKARE OCH PLATTSÄTTARE FÖR OLIKA PROJEKT. VISSTIDSANSTÄLLD

Hantlangarna är ett företag på frammarsch och behöver därför anställa nya duktiga kollegor.

Vad söker vi?

Vi söker i första hand dig som idag arbetar självgående som mattläggare. Du skall vara social, driven och engagerad. Kvalité är en självklarhet och du ska vara noggrann och intresserad av att utvecklas i din arbetsroll.

Vi söker i första hand dig som idag arbetar självgående som snickare.Du skall vara social, driven och engagerad. Kvalité är en självklarhet och du ska vara noggrann och intresserad av att utvecklas i din arbetsroll.

Vi söker i första hand dig som idag arbetar självgående som plattsättare. Du skall vara social, driven och engagerad. Kvalité är en självklarhet och du ska vara noggrann och intresserad av att utvecklas i din arbetsroll.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en arbetsplats med duktiga och engagerade kollegor som trivs tillsammans. För rätt person finns stora möjligheter till utbildning och personlig utveckling. Våra projekt är både stora och små, allt från jobb i hemmiljö till stora projekt som stamrenoveringar eller nyproduktion.

Hur söker ni?

Ni söker genom att skicka ansökan och CV via mail till: kontakt@hantlangarna.se eller att ta kontakt med Hantlangarnas VD Edgard Peralta på 0706820707.
Mer info
Kontaktperson Edgard Peralta
Telefon +46706820707
Email Mejla Edgard Peralta
Område Gävle
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare, Golvläggare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 juli 2022 (52 dagar kvar)