Kökssäljare hos HTH

Kökssäljare hos HTH

Kökssäljare

Kan du förvandla dina kunders drömmar till attraktiva och funktionella kök?

HTH Kök i Valbo söker kökssäljare

HTH har sitt ursprung i dansk hantverkstradition. Från de stora linjerna till de små detaljerna är HTH specialister på köksinredning. På fabrikerna i Danmark produceras kök med händer, hjärtan och högteknologi. Det bidrar till att säkra den höga och jämna kvaliteten som är kännetecknande för HTH.

Den höga kvaliteten gäller inte bara fabrikerna. Hos HTH är inställningen den att ett kök bör designas och säljas av specialister. Därför är personalen i butikerna utbildade och delar gärna med sig av deras stora kunskaper och erfarenhet inom köksinredning – en viktig faktor för kompetent vägledning och ett gott slutresultat.

HTH:s främsta uppgift är att göra våra kunders drömmar till verklighet. Därför letar vi efter profiler som kan tolka kundens dröm och omvandla den till konkreta idéer för ett nytt kök fyllt av liv och glädje. Om du kan skapa en nära och bra dialog och samtidigt har känsla för funktionalitet och inredning, så är du kanske vår kökssäljare i butiken i Valbo?Du styr processen från första kontakt till slutleverans

Du kan se fram emot ett allsidigt jobb där du befinner dig i centrum för hela processen – från det att en kund kliver in i vår moderna butik, tills våra hantverkare drar åt de sista skruvarna i kundens nya drömkök.

Dina uppgifter består bland annat av:
  • Kundmöten i butik
  • Förstå och omvandla kundernas drömmar till konkreta kökslösningar som fungerar
  • Designa/rita och offerera kök med hjälp av HTH:s många kvalitetsprodukter
  • Vara projektledaren som ser till att sälj- och monteringsfasen löper smidigt och samordnat
  • Lära dig att använda HTH:s system och hjälpmedel på bästa sätt
  • Dela dina kunskaper och idéer med dina kollegor


Tävlingsmänniska med känsla för försäljning och design

Det finns många vägar till den här tjänsten men det är främst din personlighet som avgör om du blir framg­ångsrik. Du ska vara ambitiös och ha den energi och envishet som krävs för att sätta och nå mål i toppklass. Du älskar att tävla och vet att du bara kan vinna när kvalitet och noggrannhet genomsyrar allt du gör. När du lovar något håller du därför också alltid det som avtalats och du har koll på alla detaljer. Detta gäller både gentemot kunder och kollegor, som du naturligtvis hjälper. Du trivs med att möta många olika typer av människor och har ett intresse för försäljning, kvalité och livsstil. Detta i kombination med affärssinne och kunskap inom sälj. Du ska dessutom vara van att arbeta i MS Office och vilja ta dig an ny programvara. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Oavsett bakgrund är du inte typen som hoppar från anställning till anställning. Du vet att stabilitet ger störst arbetsglädje och bäst resultat.

Branschens bästa utbildning

Du kan se fram emot att utvecklas från dag ett, bland annat med hjälp av vårt interna utbildningssystem.

Du arbetar dessutom tillsammans med duktiga kollegor som gärna hjälper och stöttar dig på vägen.

Körkort för personbil är ett krav.

Provanställning, heltid, schemalagd arbetstid dagtid och helger. Lön efter kvalifikation och resultat.

Ansökan och kontakt

Ditt personliga brev tillsammans med ditt CV skickar du via email till mlun@hth.se. Är du intresserad av tjänsten, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart du kan, då detta är en tjänst som kommer att tillsättas snarast möjligast. Om du har frågor, kontakta Maria Lundberg på 072-156 02 78.
Mer info
Email Mejla HTH Kök
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hth.se
Sista ansökningsdag 20 jan 2020 (44 dagar kvar)