Teknisk förvaltare till HS Prokura

Teknisk förvaltare till HS Prokura

Dina arbetsuppgifter

På HS Prokura är vårt fokus att ge våra hyresgäster hög kvalitet och skapa bra relationer, och där spelar du som vår representant en viktig roll för att uppfylla dessa ambitioner. Du ansvarar bland annat för:
  • Driftoptimering och underhållsplanering
  • Säkerställande av löpande kostnadsbesparande åtgärder i fastighetsbeståndet
  • Planering, upphandling och projektledning av tekniska projekt och hyresgästanpassningar
  • Framtagande av beslutsunderlag och kostnadskalkyler
  • Upphandling, kvalitetssäkring och omförhandling av leverantörer och entreprenörer
  • Säkerställa den tekniska fastighetsdokumentationen
  • Delta i budgetarbete, bokslut och analys av utfall och prognos för fastigheterna
  • Bidra med tekniskt stöd inom förvaltningen
  • Medverka till att miljöcertifierade fastigheter upprätthålls och utvecklas
I rollen ingår även att aktivt arbeta för att se till att våra fastigheter lever upp till ställda energi- och miljökrav och minska vår miljöbelastning. Du medverkar i uppföljning och analys av energiförbrukning samt genomförande av optimering och energibesparingsåtgärder. Samtidigt som du säkerställer ett gott ekonomiskt och tekniskt resultat driver du ditt arbete framåt för att möta våra hyresgästers behov på bästa sätt. Bland våra hyresgäster finns allt från små till stora bolag, framför allt i kommersiella fastigheter, och du är mån om att anpassa ditt bemötande därefter.

Din profil

Vi tror att du kommer passa i denna roll om du är en positiv och affärsmässig person som alltid ger bästa möjliga service. Du tummar aldrig på kvaliteten och för att kunna leverera på högsta nivå arbetar du på ett strukturerat sätt. Din kommunikativa förmåga är god och du trivs med att ha många olika kontaktytor, såväl med dina kollegor som med hyresgäster och andra externa parter. Du mår som bäst när du får chansen att utvecklas och tar initiativ till utveckling genom att vara nyfiken och modig i ditt beslutstagande. I den här rollen arbetar du både självständigt och tillsammans med dina kollegor, vilket ställer krav på både ansvarstagande och samarbetsförmåga.

Till denna tjänst söker vi dig som har ett genuint intresse för teknik och fastigheter, samt har erfarenhet från fastighetsbranschen. Du har arbetat med tekniska installationer, energioptimering, myndighetskrav och projektledning samt har B-körkort. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom fastighetsområdet eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Om du trivs i ett ansvarsfullt och varierat arbete på ett företag med korta beslutsvägar och familjär stämning - då tror vi att du hör hemma hos oss på HS Prokura!

Ansökan

Låter detta som en utmaning för dig? Vi ser fram emot att läsa din ansökan! I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Rekrytering och du ansöker via vår hemsida www.clockworkpeople.se, senast 2022-12-19. Vid frågor kring tjänsten kontakta Pernilla Antonsson på 073-351 27 31 eller pernilla.antonsson@clwork.se. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Pernilla Antonsson
Telefon 073 351 27 31
Email Mejla Pernilla Antonsson
Område Gävle
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 dec 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HS Prokura är en långsiktig fastighetsförvaltare som kännetecknas av god lokalkännedom, gedigen erfarenhet och relevant kompetens inom teknisk och ekonomisk fastighetsförvaltning. Med stort engagemang, personlig närvaro och tillgänglighet i fokus bygger vi långsiktiga affärsrelationer med våra kunder.
För oss innebär en aktiv förvaltning att vi ständigt arbetar med förbättringar och utvecklar de fastigheter som vi förvaltar, därigenom skapar vi värden såväl för våra uppdragsgivare som för våra hyresgäster. Vi är en långsiktig och stolt leverantör till Fastighets AB Regio - ett rikstäckande fastighetsbolag som till huvudsak ägs av statliga Tredje AP-fonden.
Nu expanderar vi och söker därmed en teknisk förvaltare som kommer ingå i HS Prokuras förvaltningsteam. Om du är en engagerad och serviceinriktad person med teknisk bakgrund är det kanske just dig vi söker. Läs mer om tjänsten nedan!