CE-chaufför, heltid samt deltid & sommarvikariat

CE-chaufför, heltid samt deltid & sommarvikariat

HP Åkeri söker CE-chaufförer för omgående heltidsanställning!

Vi är i behov av att utöka personalstyrkan med två chaufförer som har CE-behörighet för heltidsanställning, samt att fylla på med några ytterligare chaufförer som kan arbeta deltid och även hjälpa oss under sommaren på vikariat.
Vi söker dig som är självgående, pålitlig och positiv. Som tar god hand om ekipaget, tycker om kundkontakter och vill ha ett omväxlande arbete med mycket frihet. Vana av att lotsa är meriterande men inget krav.
Arbetet består till största del av körning med bil och släp, och det vi har på flaken är partigods. Vi lastar och lossar det mesta direkt hos kund men terminaler förekommer, dock inte i någon större utsträckning.

Vi trafikerar främst Gästrikland, Hälsingland, Dalarna och Västernorrland men har vi kapacitet och möjlighet att åka i andra väderstreck gör vi det med. Du arbetar växelvis 4 dagar och 3 dagar per vecka efter ett fastställt schema som rullar på 6 veckor. Ledigheter på 3-4 dagar sammanhängande förekommer under schemaperioden.

Det finns goda möjligheter att deltids-tjänsterna samt sommarvikariaten övergår till heltidstjänst för rätt kandidat!

Lön enligt kollektivavtal och provanställning 6 månader tillämpas. Finns önskemål och behov av att få en tids upplärning finns möjligheter att diskutera fram en lösning kring det.

Krav:

C- eller CE-behörighet

Digitalt förarkort

YKB

Skicka gärna in din ansökan genom länken till våran hemsida, på info@hpakeri.se eller ring oss på 026-14 26 55. Rekrytering och tillsättande av tjänsterna sker löpande under annonseringstiden, så vänta inte med din ansökan för att ha chans att få en av dessa tjänster!
Mer info
Telefon 026-14 26 55
Email Mejla Håkan Perssons Åkeri AB
Område Gävle
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://hpakeri.se/
Sista ansökningsdag 17 maj 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Håkan Perssons Åkeri är din personliga transportör vi hjälper till med allt från enklare budtjänster, till större transporter med kvalificerad logistik. Vi står helt enkelt för hela och säkra transporter.
Håkan Perssons Åkeri har lång erfarenhet och verkat i åkeribranschen i över 30 år. Verksamheten grundades redan 1986 av Håkan Persson.
Verksamheten drivs idag av sonen Henrik Persson och har med åren växt genom synergier. Vi är idag 60 anställda, har närmare 40 lastbilar och ett tiotal släp.
Våra huvudområden är idag specialtransporter, fjärrtransporter och distribution. Vi på HP Åkeri är flexibla och tillsammans med vår gemensamma erfarenhet hittar vi alltid en lösning. Allt för att ge er som kund den bästa servicen. Vi erbjuder även lager- och logistiktjänster med lagerhantering som effektiviserar lagerprocessen.

Vi erbjuder en arbetsplats där det finns många olika möjligheter och vägar att välja, där det är högt till tak och en god gemenskap. HP Åkeri är ett starkt företag som vill utvecklas tillsammans med sin personal, som vi anser är en nyckel till våra framgångar!