Arbetande förman, HP Åkeri

Arbetande förman, HP Åkeri

HP Åkeri söker arbetande förman för
omgående tillsvidareanställning, dagtid och/eller nattetid.

Som arbetande förman dagtid har du en nyckelroll i den dagliga trafiken, där du har ett ansvar för att gods och bilar lämnar terminalen i rätt tid. Du är behjälplig till övriga chaufförer med lastning och stöttning samtidigt som du lastar upp din egen bil. Du täcker också upp vid eventuella sjukdomar och toppar i godsflödet. Arbetstiden är 05.00 - 14.00, måndag till fredag.

I tjänsten som arbetande förman nattetid är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ta emot och sortera inkommande gods samt lastning av distributionsbilar. Du samordnar godset som kommer in under natten tillsammans med gods som redan finns på terminalen och lastar upp det på bilar för distribution nästkommande dag. Arbetstiden är 20.00 – 05.00, söndag till torsdag.

Tjänsten kan alternera mellan dag och natt, eller vara fast på det ena.

Vi vill att du som söker är ansvarstagande, självgående, pålitlig och positiv. Du behöver också vara noggrann och strukturerad i ditt arbete då det under perioder är ett högt godsflöde och tempo.

HP Åkeri erbjuder en arbetsplats med många möjligheter till ett varierande arbete. Vi värdesätter att vår personal trivs bra på jobbet och vi har högt till tak. Som anställd hos oss blir du en del i ett framgångsrikt företag och ett härligt gäng, där vi hjälps åt att nå våra mål och tillsammans skapar förutsättningarna för att göra det. Vi satsar på dig och du på oss!

Krav:

C-behörighet

Truckkort A1-A4 + B1

Digitalt förarkort

YKB

Skicka gärna in din ansökan genom länken till vår hemsida, på info@hpakeri.se eller ring oss på 026-14 26 55. Rekrytering och tillsättande av tjänsten sker löpande under annonseringstiden, så vänta inte med din ansökan för att ha chans att få den.
Mer info
Kontaktperson Viktor Lundén
Telefon 026-14 26 55
Email Mejla Viktor Lundén
Område Gävle
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://hpakeri.se/
Sista ansökningsdag 10 aug 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Håkan Perssons Åkeri är din personliga transportör. Vi hjälper till med allt från enklare budtjänster, till större transporter med kvalificerad logistik. Vi står helt enkelt för hela och säkra transporter.

Håkan Perssons Åkeri har lång erfarenhet och verkat i åkeribranschen i över 30 år. Verksamheten grundades redan 1986 av Håkan Persson, och drivs idag av sonen Henrik Persson. Vi är idag 60 anställda, har närmare 40 lastbilar och ett tiotal släp.

Våra huvudområden är specialtransporter, fjärrtransporter och distribution. Vi på HP Åkeri är flexibla och tillsammans med vår gemensamma erfarenhet hittar vi alltid en lösning. Allt för att ge er som kund den bästa servicen. Vi erbjuder även lager- och logistiktjänster med lagerhantering som effektiviserar lagerprocessen.