Innesäljare till Gudruns AB, Gävle

Innesäljare till Gudruns AB, Gävle

Vi behöver förstärkning och söker nu en ny kollega!

Innesäljare

till Gävle

Arbetsuppgifter

Som innesäljare hos oss är du vårt ansikte och vår röst utåt. Du hanterar inkommande order samt ringer våra befintliga kunder för att sälja in kampanjer, hantera ordinarie order och har självklart ett stort fokus på merförsäljning. Våra kunder är butiker inom samtliga stora livsmedelskedjor. Du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor ute på fältet för att ni tillsammans ska skapa bra affärer och ge våra kunder den bästa servicen och kvalitet. Du har tillsammans med dina säljkollegor en mycket central och viktig roll i företaget.

Personlighet och kompetens
  • Du har erfarenhet från livsmedelsbranschen på något sätt
  • Du gillar att ha kontakt med kunder via telefon och trivs i varierande arbetstempo
  • Du är självgående, driven, prestigelös och har en naturlig förmåga att skapa förtroende både med kunder och kollegor vilket ger långsiktiga relationer
  • Du har affärssinne, är strukturerad och noggrann
  • Du har god IT-vana och behärskar svenska mycket väl i tal och skrift
Vi erbjuder dig ett självständigt och varierande arbete i ett väletablerat, framgångsrikt och stabilt företag där vi har fokus på kvalitet i allt vi gör. Vi arbetar mot gemensamma mål och du kommer få stöttande och engagerade medarbetare. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Marie Gummerus på telefon 0706 57 80 74.Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 24 apr (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gudruns ägs och drivs av familjen Ögren och vi har behållit namnet som en påminnelse om vårt ursprung och Gudrun Folmer-Hansen som en gång i tiden grundade företaget. Ögren-gruppen är en av Sveriges största privatägda aktörer inom kött och chark. Vi producerar och levererar svenskt kött och chark av högsta kvalitet till såväl detaljhandeln som till restauranger och storkök. Gudruns omsatte 430 miljoner 2018 och har ca 120 medarbetare. Läs mer om oss på: www.gudruns.se

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, innesäljare