Affärsdriven VD till Great Earth

Affärsdriven VD till Great Earth

Dina arbetsuppgifter

Nu står Great Earth inför en spännande tillväxtresa med nytt kapital i ryggen. Vi söker en handlingskraftig VD som vill leda oss på denna resa.

Vi kommer att ta oss ut på nya internationella marknader samtidigt som vi fortsätter att utveckla vårt viktiga hållbarhetsarbete. För oss på Great Earth är wellness inte bara en trend, utan vi är övertygade om att "när du mår bra, mår världen bättre". Vi tror att du har förmågan att leda och vidareutveckla den digitaliseringsresa som bolaget har påbörjat.

För att stå rustade inför den tillväxtresa vi har framför oss, kommer vi inom kort att flytta till nybyggda moderna lokaler i attraktiva Ersbo industriområde. Som VD ansvarar du för en grupp på 17 medarbetare och ett stort antal samarbetspartners. Majoriteten av personalen är placerade i Gävle. Du är ytterst ansvarig för verksamhetens ekonomi, personal, samt att du rapporterar till styrelsen.
Alla vi inom teamet på Great Earth värnar om en familjär stämning och hos oss är "ingenting omöjligt". Är du den som värnar om kulturen samtidigt som du vill leda bolaget på sin tillväxtresa, läs vidare!

Din profil

För att bli framgångsrik i rollen som VD på Great Earth har du en väl utvecklad empatisk förmåga som ledare och är en utmärkt kommunikatör. Du är affärsmässig, professionell och har starka ledaregenskaper och brinner för att bygga högpresterande team. Där andra ser problem, ser du möjligheter. Du är strategisk, kan kavla upp armarna och arbeta operativt där det skulle behövas.

Det är viktigt att du besitter förmågan att lyckas genom andra. Det vill säga vara den som sätter och kommunicerar tydliga mål och inspirerar ditt team att arbeta mot dem, tillsammans. Vi ser det som starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet från försäljning och/eller marknadsföring, kanske har du tidigare arbetat med E-handel. Behärskar både svenska och engelska flytande.

Vi tror att du tidigare haft en roll som VD eller annan ledande roll för ett mindre/mellanstort bolag. Skulle det vara så att du även varit med på en tillväxtresa med internationell expansion så är det mycket meriterande. Oavsett vad är du en van och välmeriterad ledare.
Låter detta intressant och känner du igen dig i beskrivningen?

Ansökan

Då ser vi gärna att du skickar in din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 2022-07-31. I denna rekrytering samarbetar Great Earth med Clockwork Rekrytering. Vid funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Antonsson på 073-351 27 31 eller Elin Broqvist på 073-351 27 47
Mer info
Kontaktperson Pernilla Antonsson
Telefon 073 351 27 31
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Great Earth startades för mer än 35 år sedan, med en vision om en bättre värld för både människa och planet. Våra produkter är utvecklade för att du ska kunna få i dig det du faktiskt behöver - inget mer. På så sätt slipper vi också slösa på jordens resurser i onödan. Idag är vi en av Sveriges ledande aktörer inom naturlig hälsokost och vi existerar för att du ska kunna göra det som får dig att må bra, och vi gör det genom ett brett sortiment av kosttillskott för hela livet. Vi finns för piruetter och magplask, för drömmar och verklighet, för ljus och mörker, för handlingskraft och nedvarvning. Och allt däremellan. Hos oss hittar du kraftfulla produkter som hjälper dig att stärka och stötta dig själv, oavsett vem du är och vilken fas i livet du befinner dig i.