Vill du jobba som fabrikssnickare på Grännäs Trähus AB?

Vill du jobba som fabrikssnickare på Grännäs Trähus AB?

Dina arbetsuppgifter:

Som fabrikssnickare kommer du arbeta på olika stationer i ett taktat flöde, s.k. lina. På denna lina byggs modulerna upp från grunden.
Arbetet på de olika stationerna innebär bland annat; tillverkning av stommar, resning av stomme, installationer, golvläggning, isolering, montering av inredning samt färdigställande för leverans.

Din profil:

Denna rekrytering omfattar ett flertal tjänster och vi söker dig som är utbildad snickare med några års arbetslivserfarenhet och vi söker också dig som har erfarenhet av liknande arbete och som ser dig själv som en händig person med vana att hantera verktyg som är förenligt med byggbranschen.

Att du behärskar svenska samt engelska väl i tal och skrift är ett krav för denna tjänst. Meriterande är yrkesbevis för snickare samt erfarenhet av ritningsläsning.

Produktionen av våra modulhus efterliknar arbetet på en taktad lina inom den tillverkande industrin, med olika stationer med redan förutbestämda arbetsmoment. Därför är det välkommet om du även har erfarenhet av denna typ av arbetssätt och har kunskaper inom LEAN.

Du som söker dig till Grännäs Trähus AB är en prestigelös person med sinne för byggnation, kvalité och noggrannhet. Som en del i detta team har du stor möjlighet till inflytande och påverkan. Du har stor känsla och förståelse för det hantverk som arbetet som snickare innebär. Vill du vara med i denna spännande resa i hur man bygger framtidens hus? Ansök då redan idag då tjänsterna kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum.
Mer info
Kontaktperson Anders Lundvall
Email Mejla Anders Lundvall
Område Gävle
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare, Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.grannastrahus.se
Sista ansökningsdag 10 apr 2021 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Grännäs Trähus är en av Sveriges ledande tillverkare av miljösmarta bostäder, byggda med trä som huvudsakligt råmaterial. Vi producerar lägenheter med trästommar och bidrar därmed till en långsiktig hållbar utveckling för vårt samhälle.