Godsservice Gävleborg utökar och söker ytterligare en arbetsledare

Godsservice Gävleborg utökar och söker ytterligare en arbetsledare

Dina arbetsuppgifter

Godsservice utökar nu styrkan med ytterligare en arbetsledare till depån i Gävle. Har du erfarenhet i branschen, vill arbeta operativt samt gillar att leda medarbetare? Då är du den vi söker!

Som arbetsledare på Godsservice kommer du att leda och organisera arbetet på depån för att optimera transporterna och effektivisera det dagliga arbetet. Du kommer att arbeta operativt i det dagliga arbetet med packning och lastning samt utkörning av gods till slutkund. Tillsammans med åkerichefen och övriga arbetsledare arbetar ni för att effektivisera och utveckla verksamheten.

Din profil

Vi ser att du som söker har erfarenhet från åkeribranschen, har du dessutom erfarenhet av att leda en arbetsgrupp är detta meriterande. Som person är du handlingskraftig, organiserad och känner dig trygg i ditt ledarskap. Du är i grunden lösningsorienterad och drivs av att optimera verksamheten. I tjänsten kommer du att arbeta nära dina kollegor vilket ställer krav på att du har god samarbetsförmåga. Du som söker tjänsten är ansvarstagande, tydlig i ditt sätt att vara och tar egna initiativ.

Arbetet kräver att man har YKB och minst körkort med C-behörighet. Det är meriterande om du har truckkort och/eller ADR. Arbetet kräver att du talar och skriver svenska obehindrat.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering, frågor om tjänsten hänvisas därmed till ansvarig rekryterare Annika Mörck på 073-351 27 69. Tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden, så skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast den 3 november 2019.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Godsservice i Gävle bedriver distributionstrafik i Gävleborg åt DB Schenker. Godsservice ägs av Fagerströmbolagen AB (tidigare Kyrkbacken i Falun AB) som är en privatägd transportkoncern. Koncernen, tillsammans med övriga systerbolag, omsätter cirka 230 MSEK och har ca 200 anställda samt förfogar över ca 160 fordon. På Godsservice Gävleborg arbetar det idag 25 chaufförer.