Nordic CI Manager till JDE i Gävle

Nordic CI Manager till JDE i Gävle

Dina arbetsuppgifter

Som CI manager ansvarar du för att implementera och utveckla JDE:s tillverkningssystem MOS (Manufacturing Operations System) i fabriken. MOS-standarden har fokus på ständiga förbättringar, strukturerade uppföljningsprocesser, ökad säkerhet och eliminerade materialförluster.
Du har en viktig del i att skapa en kultur som engagerar dina medarbetare inom dessa områden.
Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till Fabrikschefen för det Nordiska clustret. I ledningsgruppen har ni ett nära samarbete för att tillsammans kunna implementera MOS på ett effektivt sätt på enheten i Gävle.

Inom ditt område identifierar och hanterar du utvecklingsområden och skapar åtgärder som leder till varaktig förbättring.
Du arbetar nära med en Global MOS organisation för att införa och utveckla MOS i Gävle.
Initialt kommer ditt fokus att vara implementeringen i Gävlefabriken, men efterhand kommer också förbättringsprojekt i Bergenfabriken att ingå.

Din profil

Vi ser att du som söker har en civilingenjörsexamen eller motsvarande. Du har minst tre års erfarenhet av ledarskap/projektledning inom livsmedel-, läkemedel- eller processindustri och erfarenhet av att arbeta i en internationell och multikulturell miljö. Lean, TPM och 6 Sigma är något du är kunnig inom och du har tidigare lett framgångsrika implementeringar av dessa metoder på fabriksnivå. Att arbeta inom en matrisorganisation är inte främmande för dig och du är en van ledare.

Du är en naturlig ledare som engagerar dig i ditt arbete och brinner för att utveckla såväl ditt team som verksamheten i stort. Flexibilitet, lyhördhet och disciplin karaktäriserar dig och du har en förmåga att förmedla komplex information på ett enkelt sätt. Du är ansvarstagande samt inspirerar och engagerar dina medarbetare till förändringar och förbättringar.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Clockwork Rekrytering. Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt dock senast 2018-09-30. Varmt välkommen med dina frågor till rekryteringskonsult Pernilla Antonsson via mail: pernilla.antonsson@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Poria Shademani
Telefon 0733512720
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JACOBS DOUWE EGBERTS (JDE) är ett globalt kaffe- och teföretag som formar framtiden för kaffe! Som ett renodlat kaffeföretag är vi stolta att vara en del av miljontals människors liv varje ögonblick, varje dag. Representerade i över 80 länder där omkring 12 000 kaffeentreprenörer förenas med en gemensam vision - att alla förtjänar det kaffe de älskar. Vi serverar konsumenter med välkända varumärken som Gevalia, Jacobs, Tassimo, Moccona, Senseo, L'OR, Douwe Egberts, Kenco & Pilao. Mer information om oss hittar du på www.jacobsdouweegberts.com.

Är du redo att anta en spännande utmaning? Nu finns möjligheten att vara med och implementera MOS på rosteriet i Gävle som tillsammans med rosteriet i Bergen utgör det nordiska klustret
Är kaffe det som sätter guldkant på vardagen? Vore det spännande att utvecklas tillsammans med ett av Gävles största varumärken? Gevaliarosteriet söker nu en CI manager.