Kundmottagare till Geomatikk

Kundmottagare till Geomatikk

Om företaget

Geomatikk är ett företag i stark tillväxt och kan erbjuda en spännande, föränderlig arbetsplats med stora karriärmöjligheter. Vi har sedan etableringen 2011 gått från några få till över 300 medarbetare och blivit den ledande aktören inom ledningsanvisning i Sverige. Geomatikk ingår i den nordiska Geomatikkgruppen. Läs gärna mer om oss på www.geomatikk.se.

Dina arbetsuppgifter

Som handläggare på kundmottagningen förmedlar och handlägger du ledningsanvisningar till några av Sveriges största entreprenörer och privatpersoner som ska utföra grävarbeten, i syfte att skydda Geomatikks kunders nedgrävda infrastruktur. Du fattar självständigt beslut i de ärenden du handlägger men arbetar även tillsammans med dina kollegor för att hålla uppsatta deadlines. På daglig basis har du kontakt med entreprenörer och privatpersoner via telefon och mail, med såväl registrering av inkommande förfrågningar som utgående samtal. Du hanterar på ett smidigt sätt de olika regelverk som gäller för Geomatikks många kunder och har förmågan att navigera mellan olika kundhanteringssystem. För att dina dagar ska rulla på så effektivt som möjligt är struktur och planering en viktig del i arbetsuppgifterna.

Din profil

Vi ser att du som söker har gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet av arbete inom kundservice eller ärendehantering. Om du har arbetat inom support eller telefonförsäljning inom denna bransch ser vi detta som meriterande. Vi söker dig som har lätt att lära, är flexibel och anpassningsbar i arbetet. Din sociala kompetens och kommunikativa förmåga är god, då arbetet präglas av kontakt med både kunder och kollegor. Du kommer ingå i ett team av medarbetare där ni tillsammans arbetar mot uppsatta mål och därmed ser vi att du som person är målinriktad och trivs med att arbeta i en positiv och fartfylld grupp. Arbetet ställer även höga krav på analytisk förmåga och stresstålighet då vi arbetar med snäva deadlines.

Känner du att du har den erfarenhet och de personliga egenskaper vi söker och vill vara med på Geomatikks framgångsrika resa? Tveka då inte att skicka in en ansökan!

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden, dock senast 2019-12-22. För vidare frågor kontakta gärna Josefin Lyrberg på telefon 073-3512718 eller josefin.lyrberg@clwork.se.
Mer info
Kontaktperson Josefin Lyrberg
Telefon 073-3512718
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 dec 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se