IT-Support till Geomatikk i Gävle

IT-Support till Geomatikk i Gävle

Dina arbetsuppgifter

Medarbetare till vår IT-Support
Geomatikk Sverige fortsätter att expandera och vi söker därför en medarbetare till vår IT-support i Gävle.

Om tjänsten
Som IT-supportmedarbetare hos oss kommer du att delta i projekt för att exempelvis höja säkerheten och effektivera processer. Du kommer att ingå i ett team med drivna och målfokuserade kollegor där man huvudsakligen arbetar med att supportera interna användare som finns i hela landet. Med hjälp av vårt verktyg för fjärrstyrning kommer du att svara på och hantera ärenden som inkommer via mail och telefon. Det förekommer även administrativt arbete så som att uppdatera/dokumentera rutiner, registrera klienter samt beställa IT relaterade utrustning. Viss klientinstallation ingår också i arbetet.

Din profil

Vi söker dig som vill vidareutvecklas eller att fortsätta din karriär inom IT.
För att lyckas i din roll är det en fördel att ha grundläggande erfarenheter av felsökning inom klient och nätverk samt Powershell. Rollen kräver också att du har kunskaper inom Office 365, Active Directory, Windows 10 och Android. Goda kunskaper i Azure är också väldigt meriterande.

Är det här du?
Vi sätter även högt värde på dina personliga egenskaper. För att trivas hos oss är du en positiv och serviceinriktad person som gärna tar egna initiativ. Du är en lagspelare och ser din roll som en viktig länk i kedjan samtidigt som du är självgående och trivs med att ha frihet under ansvar.
Delar du våra värderingar?
Geomatikk-gruppens verksamhet genomsyras av värderingar som vägleder oss så att vi kan skapa en trivsam arbetsmiljö och säkerställa en hög kvalitet i leveransen till våra kunder. Vi är:
  • Framtidsorienterade
  • Inkluderande
  • Pålitliga
  • Serviceinriktade
Läs mer om hur vi tänker Vi söker dig som vill vidareutvecklas eller att fortsätta din karriär inom IT.
För att lyckas i din roll är det en fördel att ha grundläggande erfarenheter av felsökning inom klient och nätverk samt Powershell. Rollen kräver också att du har kunskaper inom Office 365, Active Directory, Windows 10 och Android. Goda kunskaper i Azure är också väldigt meriterande.

Ansökan

Vill du veta mer?
Varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Poria Shademani på 0733-512720 eller poria@clwork.se
Geomatikk samarbetar med Clockwork Rekrytering & Bemanning. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande så ansök så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Kontaktperson Poria Shademani
Telefon 0733512720
Område Gävle
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du bidra till att Sverige fungerar som det ska?

Med visionen störningsfria ledningsnät har Geomatikk omdefinierat marknaden för skydd av svensk infrastruktur, som fiber- och elnät. Med ledningsanvisning, inmätning och dokumentation av ledningar förebygger vi att privatpersoner och företag drabbas av avbrott i viktiga samhällstjänster.
Geomatikk är ett företag i stark tillväxt med Sveriges största nätägare som kunder. Här finner du som brinner för infrastruktur, digitalisering och högt satta karriärsmål en spännande arbetsplats med utmärkta utvecklingsmöjligheter. Geomatikk ingår i den nordiska Geomatikkgruppen.
Läs mer om företaget på geomatikk.se