Vi söker två trygga fastighetsskötare till Gavlegårdarna!

Vi söker två trygga fastighetsskötare till Gavlegårdarna!

Om arbetsplatsen
Gavlegårdarna är ett av Sveriges största bostadsbolag inom allmännyttan. Var tredje Gävlebo bor i våra bostäder som finns spridda över hela kommunen. Vi som jobbar här drivs alla av bolagets vision - Känn dig hemma. Den innebär att hyresgäster och medarbetare, men också Gävles invånare ska trivas med och hos oss. I hundra år har Gavlegårdarna bidragit till en bra livsmiljö för Gävleborna. Det ska vi fortsätta med. När staden nu växer ska vi förvalta de bostäder vi har samtidigt som vi bygger många nya. Gavlegårdarna ska bidra till utvecklingen som säkrar framtidens bostäder. På avdelningen Fastighet arbetar en grupp fastighetsskötare som tillsammans mot samma mål arbetar utifrån att bevara, utveckla och driftseffektivisera våra byggnader i hela beståndet. Inom enheten samarbetar ni över gränserna med övriga avdelningar inom förvaltningen. Rent, snyggt och tryggt är ledord i arbetet. Just nu söker vi två trygga fastighetsskötare!

Arbetsuppgifter
Som fastighetsskötare inom reparation kommer du att ingå i den ordinarie verksamheten och rapporterar till teknisk förvaltare. I rollen kommer du att utföra förebyggande rondering och förebyggande underhåll av våra fastigheter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: - Arbeten inom el, drift, snickeri och VVS i våra hyresgästers hem - Övriga reparationer som inte innefattar ovan områden - Systematiskt brandskyddsarbete kan förekomma

Kvalifikationer
Vi ser att du har relevant gymnasial utbildning mot fastighet eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Tidigare arbetslivserfarenhet inom fastigheter och/ eller med hyresgäst ser vi som meriterande. Som person ser vi att du är trygg och vill utveckla förtroende i kontakten med hyresgästerna och du har ett serviceinriktat förhållningssätt. Rollen som fastighetsskötare kräver att du är initiativtagande och självgående i ditt arbete. Vårt mål är att hyresgästen ska bo hos oss länge och vikten av att tänka långsiktiga lösningar. Under din arbetsdag befinner du dig i våra hyresgästers hem vilket förutsätter att du behöver bygga långsiktiga relationer med våra hyresgäster. God datorvana och B-körkort är ett krav i tjänsten.

Övrigt
Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Magnus Rosvall
Telefon 070-414 02 88
Område Gävle
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (21 dagar kvar)