Vi söker semestervikarier till vår Boendeavdelning!

Vi söker semestervikarier till vår Boendeavdelning!

Om arbetsplatsen
Gavlegårdarna är ett av Sveriges största bostadsbolag inom allmännyttan. Var tredje Gävlebo bor i våra bostäder som finns spridda över hela kommunen. Vi som jobbar här drivs alla av bolagets vision - Känn dig hemma. Den innebär att hyresgäster och medarbetare, men också Gävles invånare ska trivas med och hos oss. I hundra år har Gavlegårdarna bidragit till en bra livsmiljö för Gävleborna. Det ska vi fortsätta med. När staden nu växer ska vi förvalta de bostäder vi har samtidigt som vi bygger många nya. Gavlegårdarna ska bidra till utvecklingen som säkrar framtidens bostäder. Boendeavdelningen tillhör Förvaltningen och har som huvuduppgift att skapa goda relationer med hyresgästerna. Bovärden får dem att känna sig hemma, genom att ge service, information och att arbeta för utveckling av boendemiljöerna. Vi söker nu sommarvikarier som vill arbeta som Bovärd med inriktning på besiktningar!

Arbetsuppgifter
Som sommarvikarie kommer följande arbetsuppgifter vara dig tilldelade: * Städbesiktningar * Lägenhetsvisningar * Avflyttningsbesiktningar Sommarvikariatet pågår under juni till och med slutet av augusti eller mitten av september beroende vad som passar dig som söker med studier eller liknande.

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker har en gymnasial utbildning eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Studerar du på högskola eller har utbildning mot fastighet eller erfarenhet av detta så ser vi det som meriterande. Som person är du serviceinriktad och har förmågan att skapa trivsel och förtroende i dina kontakter. Det är viktigt att ha med sig att hyresgästen är den som är i fokus, du är självständig och trygg som person. Du har inte problem att få feedback oavsett dignitet och du kan professionellt ge feedback tillbaka till hyresgäst om så behövs. Du ska kunna arbeta både enskilt och i grupp samt vara tydlig och pedagogisk i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Körkort är ett krav och du är en van datoranvändare och du är kan arbeta i Office365 obehindrat. Vi kommer att träffa personer löpande under ansökningsperioden så tveka inte med din ansökan!

Övrigt
Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Lars-Henrik Karlsson
Telefon 026-172883
Område Gävle
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (9 dagar kvar)