Vi söker en trygg och serviceinriktad Skadesamordnare!

Vi söker en trygg och serviceinriktad Skadesamordnare!

Om arbetsplatsen
Gavlegårdarna är ett av Sveriges största bostadsbolag inom allmännyttan. Var tredje Gävlebo bor i våra bostäder som finns spridda över hela kommunen. Vi som jobbar här drivs alla av bolagets vision - Känn dig hemma. Den innebär att hyresgäster och medarbetare, men också Gävles invånare ska trivas med och hos oss. I hundra år har Gavlegårdarna bidragit till en bra livsmiljö för Gävleborna. Det ska vi fortsätta med. När staden nu växer ska vi förvalta de bostäder vi har samtidigt som vi bygger många nya. Gavlegårdarna ska bidra till utvecklingen som säkrar framtidens bostäder. Nu söker vi en trygg och serviceinriktad Skadesamordnare! Som Skadesamordnare ingår du i vår Serviceavdelning som även består av flera olika hantverkare. Tillsammans arbetar de mot samma mål - att hyresgästen ska känna sig hemma.

Arbetsuppgifter
Som Skadesamordnare rapporterar du till din arbetsledare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: - Vid vattenskador och brandskador samordna berörda hantverkare (internt och externt) - Bedöma omfattning av skador, inklusive fuktmätning - Mindre projekt av renoveringskaraktär kan förekomma i tjänsten - Besiktning av utförda arbeten - Till viss del administrativa uppgifter såsom sakgranskning av fakturor

Kvalifikationer
Vi ser att den som söker tjänsten har gymnasial utbildning med exempelvis byggteknisk inriktning eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete med skadereglering mot fastighetsfrågor, exempelvis försäkringsbolag eller dylikt. Du är företagets ansikte utåt mot kund och uppträder därför alltid i linje med företagets värderingar. Du bidrar till att kunderna känner sig hemma i lägenheterna de hyr av Gavlegårdarna. Du kommer att arbeta med många yrkeskategorier och entreprenörer så att arbeta med mycket samtidigt kräver att du är strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du har förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift och har en god datorvana och B-körkort är ett krav!

Övrigt
Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Anders Wesslén
Telefon 026-17 28 87
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (20 dagar kvar)