Vi söker en snickare!

Vi söker en snickare!

Om arbetsplatsen
Gavlegårdarna är ett av Sveriges största bostadsbolag inom allmännyttan. Var tredje Gävlebo bor i våra bostäder som finns spridda över hela kommunen. Vi som jobbar här drivs alla av bolagets vision Känn dig hemma. Den innebär att hyresgäster och medarbetare, men också Gävles invånare ska trivas med och hos oss. I hundra år har Gavlegårdarna bidragit till en bra livsmiljö för Gävleborna. Det ska vi fortsätta med. När staden nu växer ska vi förvalta de bostäder vi har samtidigt som vi bygger många nya. Gavlegårdarna ska bidra till utvecklingen som säkrar framtidens bostäder.

Vi söker en snickare!

Som snickare som oss får du åtta snickarkollegor och ni som grupp har en arbetsledare och tillhör vår serviceavdelning.

Arbetsuppgifter
Tillsammans genomför snickarna dem byggrelaterade felanmälan som kommer in till oss. Ni ses som en grupp där ni samarbetar men är geografiskt uppdelade och ansvarar för ert eget område. Snickaren rapporterar till ansvarig arbetsledare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
- Snickaråtgärder vid vattenskador
- Förekommande reparationsarbeten främst i och utanför våra lägenheter, inom snickeri
- Rivningsarbeten
- Arbetsorderhantering

Kvalifikationer
I rollen som snickare ställer vi krav på att du har gymnasial utbildning med inriktning mot bygg eller erfarenhet som motsvarar utbildningskravet. Du har vana av att arbeta självständigt, med många olika arbetsuppgifter och vill arbeta med att ge god service till våra hyresgäster.

Du har ett nära samarbete med entreprenörer och andra avdelningar inom företaget som du ibland arbetar tätt tillsammans med. Du är företagets ansikte utåt mot hyresgäst och arbetar i hyresgästernas hem och uppträder därför alltid i linje med företagets värderingar. Du bidrar till att hyresgästerna känner sig hemma i lägenheterna de hyr av Gavlegårdarna.

B-körkort och digital kunnighet ställs som krav. Det som menas med digital kunnighet är att vi förväntar oss att du är van att använda digitala verktyg som hjälp i ditt arbete. Du kan arbeta i dem vanligaste programmen (office365) när det kommer till dator.

Lön utgår enligt gällande kollektivavtal (Byggnads).

Övrigt
Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Viktoria Olsson
Telefon 026-17 27 20
Område Gävle
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 dec 2020 (8 dagar kvar)