Är du ekonom som brinner lite extra för affärssystemet Visma

Är du ekonom som brinner lite extra för affärssystemet Visma

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta mestadels ute hos kund med handledning och problemlösning inom Vismas olika ekonomiapplikationer men även införsäljning, implementering och driftsättning. I rollen kommer man även hålla kundanpassade utbildningar. Ditt uppdrag är att hjälpa våra kunder att effektivisera sina ekonomiprocesser med stöd av våra affärslösningar. Du kommer ha en nära dialog med kunden samt ha en viktig del i olika kundspecifika projekt där du konsulterar både nya som befintliga kunder. I rollen hjälper du till med allt ifrån att implementera och introducera systemet till att införa nya funktioner eller hitta effektivare arbetssätt.

Din profil

Som person är du social, serviceinriktad och glad. Du drivs av att hjälpa andra och gillar att arbeta självständigt. Vi söker dig som motiveras av att arbeta med rådgivning, problemlösning och inte drar dig för att hålla utbildningar för en mindre grupp. Du ska ha ett genuint intresse för ekonomi och systemfrågor. Du har ett helhetsperspektiv på affären och tar hänsyn till såväl kundens behov som företagets mål. För att vara framgångsrik i rollen krävs att du är pedagogiskt lagd och drivs av att hjälpa och supporta andra människor.

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller har motsvarande erfarenhet. För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 2-års arbetslivserfarenhet av att arbeta i Visma och har ett stort intresse för dess affärssystem. Ett krav är att du har mycket god kännedom av Visma SPCS ekonomiprogram; Visma Administration och Visma Lön, då arbetet till stor del innefattar support av dessa system. Det är meriterande om du även har arbetat i Visma Tid, - Bokslut och - Skatt samt har bra kunskaper i MS SQL. Positivt är också om du har erfarenhet av Vismas Mamut och Visma eEkonomi. Har du även kunskaper i Visma.net är du klockren för rollen, men det är inget krav.

Arbetet kräver att man talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Arbetet sker till mestadels ute hos kund så det är ett krav att man har körkort och tillgång till egen bil.

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning och Rekrytering och hänvisar samtliga frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Annika Mörck tfn. 073-351 27 69 eller mejl annika.morck@clwork.se. Sista ansökningsdag för tjänsten är 25 augustii 2019. Du söker tjänsten genom www.clockworkpersonal.se. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Annika Mörck
Telefon 073-351 27 69
Område Gävle
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 aug 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GSC Data jobbar med att stötta det mindre företaget med deras datafrågor. Vi driftar deras datorer och hjälper användarna. GSC Data är Visma certified partner vilket innebär att vi säljer, installerar och utbildar på Vismas programvaror. Både lokalt installerat och i molnet och i samspel därmed. GSC Data har jobbat med dessa uppgifter sedan 1992.

Vi söker nu dig som har arbetat med ekonomi i affärssystemet Visma och känner att affärssystemet bakom ekonomin är extra roligt. Vi är intresserade av dig som vill jobba i en konsultativ roll där du har möjligheten att kombinera din erfarenhet av ekonomi och ditt intresse för Vismas programvaror. GSC Data växer och behöver förstärkning. Vill du vara med i deras team?