Kontorschef i Gävle

Kontorschef i Gävle

Nu söker Veteranpoolen en Kontorschef i Gävle.

Är du driven och vill starta eget? Som Kontorsansvarig är du vår framtida ledare och tar över en välskött, verksamhet med löpande uppdrag, bra uppdelning mellan privat och företagskunder och en aktiv pool med medarbetare. Distriktet Gävle servar Gävle, Hofors, Ockelbo och Sandvikens kommuner.

Tjänstens utformning ger dig möjlighet att ta mycket eget ansvar och arbeta självständigt då du under programmet bygger upp ditt framtida framgångsrika företag. Arbetsuppgifterna innebär att driva försäljning, identifiera nya affärsmöjligheter, rekrytera, leda medarbetare samt bemanna uppdrag. I vårt franchiseprogram blir du inledningsvis anställd med marknadsmässiga villkor och för rätt person ges möjligheten att ingå ett franchiseavtal. Detta är en spännande, rolig och unik möjlighet att starta ditt eget företag på ett tryggt och säkert sätt utan ekonomisk risk.

På Veteranpoolen ingår du i ett nätverk av skickliga företagare och ansvarar själv för att driva ditt distrikt. Till din hjälp har du huvudkontoret i Kungsbacka där ett starkt team stöttar lokalkontoren i bland annat försäljning, IT & telefoni, administration, ekonomi och marknadsföring. Vi har en positiv kultur och verkar i en händelserik och fartfylld miljö. Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga och känner ett ansvar. Det är något som märks i allt vi gör - från den dagliga verksamheten till våra årliga konferenser.

Vem är du?

För att lyckas är det viktigt att du har ett stort driv och engagemang i kombination med en stark ansvarskänsla. Du gillar vara i en händelserik miljö och är en person som får saker att hända. Du bör ha goda kunskaper i försäljning/marknadsföring. Lika viktigt är att du har erfarenhet av att leda och motivera medarbetare. Uppdragets natur kräver också att du är strukturerad och kan stå fast vid våra ramar och värderingar. Har du dessutom ett stort nätverk socialt eller professionellt i distriktet är det meriterande.

Låter det spännande?

Ansök på vår hemsida (www.veteranpoolen.se/ansok). Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Senaste ansökningsdag är den 18November 2018. Vi ser fram emot att höra från dig.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Veteranpoolen AB
Sista ansökningsdag 18 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda.