Spontanansökan MediaMarkt Gävle

Spontanansökan MediaMarkt Gävle

MediaMarkt är Europas ledande konsumentelektronikkedja och har verksamhet i Sverige sedan 2006. Med 29 varuhus och webbutik är MediaMarkts vision att bli den mest föredragna elektronikhandlaren i Sverige. Vårt huvudkontor i Stockholm är en servicefunktion för våra varuhus och vår webbutik.

MediaMarkt i Gävle söker ständigt efter fler stjärnor som vill vara en del av vårt underbara Team! Välkommen med din spontanansökan till oss!

Är du en passionerad, engagerad och driven person som vill vara en del av att fortsätta bygga vår framgång? Brinner du lite extra för hemelektronik och älskar att ge kunder den bästa servicen? Vågar du ta ansvar för din egen utveckling och att med engagemang sträva framåt för att tillsammans med teamet nå nya nivåer och nå ert mål? Då är det dig vi söker!

Förutsättningar för dig

Du kanske redan har erfarenhet av försäljning, lager, varuplock, kassa, kundrådgivning eller något liknande. Skriv och berätta vad just du kan eller vill bidra med, det viktigaste är din personlighet och att den passar in i vårt team.

Försäljning och kundfokus är något du finner stimulerande och utvecklande. Du delar med dig av ett leende till såväl kunder som kollegor och tycker om att sprida härlig energi. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik samt inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar.

Varuhusets öppettider:

Måndag till Fredag 10:00-20:00

Lördag 10:00-17:00

Söndag 11:00-17:00

Roller hos oss:

Som Administrativ Chef på MediaMarkt är du vår garant för ordning och reda i varuhuset. Du ansvarar för de administrativa processerna inom ekonomi, säkerhet, datahantering och personal

Som Avdelningschef är du den personen som driver på, pushar och säljcoachar medarbetarna. Du har det övergripande ansvaret för försäljningen av produkter och tjänster på dina avdelningar och stor del av din arbetstid spenderas ute i varuhuset där du stöttar och utvecklar dina kollegor

Som Avdelningschef Logistik är du den personen som driver på, pushar, utvecklar och säljcoachar medarbetarna. Du är ytterst ansvarig för att alla produkter är på rätt plats och att hyllorna alltid är påfyllda

Som Säljare är du den som dagligen tar hand om våra besökare. Vår målbild och absoluta övertygelse är att bli kundens förstahandsval genom att erbjuda den perfekta upplevelsen när man besöker varuhuset

Som Telecomsäljare är du spjutspetsen i vår försäljning inom Telecom och den som dagligen tar hand om våra kunder. Här får du ta del av en av branschens mest fördelaktiga provisionssystem var på du älskar att överträffa uppsatta mål

Som Kassa/Kundservice medarbetare är du troligen den första och sista personen som ser i vårt Varuhus och hjälper kunder i kassan, smartbaren och skapar kundnöjdhet. Vid behov hjälper du även till på säljytorna

Som Logistik medarbetare är du den personen som ser till att alla produkter är på rätt plats och att hyllorna alltid är påfyllda. Vid behov hjälper du även till på säljytorna

Hälsning från varuhuschefen Niclas:

"Det känns magiskt att få bygga ett team från grunden där varje individ kommer bidra till Media Markts historia och bygga sitt varumärke.! Jag brinner för att skapa bästa möjliga förutsättningar för varje individ i teamet att nå uppsatta mål och få en personlig utveckling. Hos oss stöttar vi alltid varandra med pepp och teamkänsla. Ingen dag är den andra lik. Hos oss får du en härlig atmosfär där vi ständigt vill mer, bli bättre och hjälpa varandra att nå våra mål, vilket är att ge den absolut bästa upplevelsen till våra kunder. Välkommen till oss!"

Observera att vi kanske inte kommer kunna återkoppla till dig i denna spontanasnökan men så fort vi ser en ledig postion som vi anser att du kan vara aktuell för så kommer vi återkomma till dig då. I våra rekryteringsprocesser genomför vi en bakgrundskontroll på slutkandidat innan anställning kan bli aktuell.

För frågor eller funderingar vänligen kontakta Niclas Andersson, Varuhuschef Gävle, anderssonnic@mediamarkt.se

Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail, ansökan görs via hemsidan men du är välkommen att maila eller ringa och ställa frågor!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Extrajobb
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 16 okt 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?