Svenska kyrkan i Gävle söker en verkstadsansvarig reparatör

Svenska kyrkan i Gävle söker en verkstadsansvarig reparatör

Arbetsuppgifter

Som verkstadsansvarig reparatör har du en tjänst som innehåller både administration och reparationer. Du planerar arbeten, förbereder inköp och utrangering, uppdaterar rutiner samt driver miljöarbete. Du är också pastoratets kontaktperson gentemot externa aktörer inom maskin- och verkstadsbranschen. I tjänsten ingår även löpande service och underhåll av maskiner likväl som reparationer. I huvudsak består verkstaden av grönytemaskiner såsom lövblåsar, gräsklippare och traktorer. Viss yttre tjänst på kyrkogården kan förekomma. Du rapporterar till arbetsledare.

Personliga egenskaper

I den här rollen är det viktigt att kunna arbeta strukturerat och prioritera i en föränderlig miljö. Du är kreativ, självgående och drivande. Du behöver också ha en vana att arbeta administrativt. Vår arbetsplats präglas av samarbete och respekt. Därför är det viktigt att du är van vid att arbeta i team och uppskattar teamarbete. Du är flexibel i ditt förhållningssätt och har en problemlösande och serviceinriktad framtoning gentemot dina kollegor.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet vid tillsättningen av denna tjänst.

Kvalifikationer

Du har dokumenterad erfarenhet av arbete som reparatör. Att exempelvis ta fram inköpsunderlag förutsätter att du är van vid att arbeta med datorer och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är meriterande om du har kunskap eller utbildning inom hydraulik och elektronik likväl som BE-behörighet. Du talar och skriver flytande svenska.

Omfattning
Heltid
Tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan eventuellt komma att tillämpas.

Övrigt

Körkortsbehörighet
B är ett krav för denna tjänst.

Du kommer att ha din placering på skogskyrkogården i Gävle.

Upplysningar lämnas av

Arbetsledare Louise Bergheim, 026-17 05 30, marie-louise.bergheim@svenskakyrkan.se

Fackliga företrädare

Kommunal Robert Ericsson, 0650-321 71, robert.eriksson@svenskakyrkan.se

Så ansöker du

Sista ansökningsdag är den 5 maj 2019

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till gavle.pastorat@svenskakyrkan.se

Märk ansökan med "P-2019-49"

Vi har i samband med denna rekrytering tagit ställning till rekryteringsföretag etcetera och undanber oss att bli kontaktade av dessa.
Mer info
Kontaktperson Louise Bergheim
Telefon 026-17 05 30
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.svenskakyrkan.se/gavle/ledigatjanster
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska kyrkan i Gävle är ett samlingsnamn för fyra församlingar (Heliga Trefaldighet, Staffan, Bomhus och Maria), en kyrkogårdsenhet, en förskolenhet och en gemensam administration. Vi är ungefär 120 anställda.

Den gemensamma visionen för Svenska kyrkan i Gävle är att möta människor, att vara djärvtdiakonala och att dela tro tillsammans