Studenter till Gävle Energi

Studenter till Gävle Energi

Om företaget

Gävle Energi är med och skapar positiv energi för en hel region. Vi är ett levande exempel på att det går att kombinera affärsmässig tillväxt, utveckling och lönsamhet med långsiktig samhällsnytta. Med våra 200 engagerade medarbetare är vi en betydelsefull affärspartner för offentliga och privata aktörer och samtidigt en viktig kugge i utvecklingen av en attraktiv och konkurrenskraftig infrastruktur. Vi har i dag ett heltäckande erbjudande inom el, värme, kyla, biogas och kommunikation och en viktig och växande roll som partner och samarbetskraft vad gäller energieffektivisering och aktivt miljöansvar.

Gävle Energi ägs av Gävle kommun och omsätter över en miljard kronor.

Dina arbetsuppgifter

Säljteamet på Gävle energi består idag av 5 studenter som nu vill ha fler kollegor! Eftersom du som söker studerar på högskola eller universitet kommer du att arbeta på kvällstid. Arbetsuppgifterna är varierande men har en sak gemensamt, du har Gävle energis kunder och potentiella kunder i fokus. Genom utringande kundvård och försäljning av elavtal skapar du goda relationer till de personer du har kontakt med. Eftersom vi vill satsa på dig långsiktigt, vill vi att du jobbar minst 8h/veckan vilket innebär minst två kvällar i veckan.

Din profil

Du som söker är målinriktad och modig i ditt sätt att vara. Du gillar att hjälpa människor, har ett starkt inre driv och tar ansvar för din egen utveckling. Du gillar att arbeta i team och bidrar aktivt för att ni som grupp ska trivas tillsammans. Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande men inte ett krav. Vi tror att du som söker ser en långsiktighet med arbetet. Kanske ser du en framtid inom Gävle Energi, eller förstår att tjänsten kommer att ge dig de meriter du behöver för att nå dina yrkesmässiga mål. Sommarjobb kan komma att erbjudas till rätt personer.

Fast lön. OB, semesterersättning etc enligt kollektivavtal.

LÖNING PÅ FREDAG! Du som är timanställd hos oss, har möjlighet att få din lön utbetalad en gång i veckan istället för en gång i månaden. Då kommer din lön in på kontot redan fredagen efter veckan du jobbat - snabbt, smidigt och enkelt.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Gävle Energi. Urval sker löpande så registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt. Ytterligare information lämnas av Josefin Lyrberg på 073-351 27 18, josefin.lyrberg@clwork.se.
Mer info
Kontaktperson Josefin Lyrberg
Telefon 073-3512718
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se