Vi söker två Underhållstekniker!

Vi söker två Underhållstekniker!

Om jobbet
Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi två drivna underhållstekniker med placering på kraftvärmeverket Johannes.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som underhållstekniker kommer du att planera och utföra förebyggande och avhjälpande mekaniskt underhåll på de anläggningar som finns inom koncernen Gävle Energi. I det arbetet ingår att avropa och beställa insatser och förbrukningsmaterial från underleverantörer och entreprenörer.

Du deltar i projekt, ny- och ombyggnation av Gävle Energis anläggningar. Du kommer även att arbeta i befintliga verksamhetssystem med dokumentation, registrering, samt planering och uppföljning av arbetsordrar som genereras under driftsäsong från våra produktionsanläggningar.

Beredskapstjänstgöring kan förekomma.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har en verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande. Det är bra om du har tidigare erfarenhet av underhållsarbete från värmeproduktionsanläggningar, processindustri eller liknande.

Som person har du en god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Du är serviceinriktad och uttrycker dig bra i både tal och skrift på svenska. Körkort B krävs.

Övriga upplysningar om tjänsten
Toni Holkko, Underhållschef Kraftvärme, 026-17 26 67.

Fackliga organisationer
Sveriges Ingenjörer, SEKO, Vision och SACO. Representanter nås på tfn. 026-17 85 00 (vxl).

Ansökan
Ansökan via vår webbplats under Lediga jobb, senast den 4 september. Vi tillämpar provanställning.
Mer info
Kontaktperson Toni Holkko
Telefon 026-17 26 67
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.gavleenergi.se/
Sista ansökningsdag 4 sept 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gävle Energi är med och skapar positiv energi för en hel region. Vi är ett levande exempel på att det går att kombinera affärsmässig tillväxt, utveckling och lönsamhet med långsiktig samhällsnytta.

Med våra över 200 engagerade medarbetare är vi en betydelsefull affärspartner för offentliga och privata aktörer och samtidigt en viktig kugge i utvecklingen av en attraktiv och konkurrenskraftig infrastruktur.

Vi har i dag ett heltäckande erbjudande inom el, värme, kyla och kommunikation och en viktig och växande roll som partner och samarbetskraft vad gäller energieffektivisering och aktivt miljöansvar. Gävle Energi ägs av Gävle kommun och omsätter över en miljard kronor.