Vi söker en driftingenjör el

Vi söker en driftingenjör el

Vi söker en driftingenjör el

Gävle Energi är med och skapar positiv energi för en hel region. Vi är ett levande exempel på att det går att kombinera affärsmässig tillväxt, utveckling och lönsamhet med långsiktig samhällsnytta. Med våra 200 engagerade medarbetare är vi en betydelsefull affärspartner för offentliga och privata aktörer och samtidigt en viktig kugge i utvecklingen av en attraktiv och konkurrenskraftig infrastruktur. Vi har i dag ett heltäckande erbjudande inom el, värme, kyla och kommunikation och en viktig och växande roll som partner och samarbetskraft vad gäller energieffektivisering och aktivt miljöansvar. Gävle Energi ägs av Gävle kommun och omsätter över en miljard kronor.

Om jobbet
Till vårt affärsområde elnät söker söker vi nu en driftingenjör inom el för att hjälpa oss bibehålla och stärka ett av Sveriges mest driftsäkra elnät.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för driftplanering, driftövervakning och driftoptimering. Detta innebär att du tar fram avbrottsstatistik, följer upp störningar och jobbar med selektivitetsplaner. Du kommer att vara verksamhetsledare för driftcentralen där du också går in som avlösare.

Beredskapstjänstgöring kan förekomma.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig med några års erfarenhet från elbranschen och som har högskoleutbildning inom elkraft eller har motsvarande erfarenhet. Körkort B är ett krav.

Övriga upplysningar om tjänsten Hans Ädel, Driftchef El, 026-178601.

Fackliga organisationer
Sveriges Ingenjörer, SEKO, och Vision. Representanter nås på tfn. 026-17 85 00 (vxl).

Ansökan
Ansökan via vår webbplats under Lediga jobb, senast den 25 april. Vi tillämpar provanställning.
Mer info
Kontaktperson Hans Ädel Driftchef
Telefon 026-178601
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.gavleenergi.se/
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (8 dagar kvar)