Vi söker en Drifttekniker till fjärrvärme/kyla

Vi söker en Drifttekniker till fjärrvärme/kyla

Gävle Energi är med och skapar positiv energi för en hel region. Vi är ett levande exempel på att det går att kombinera affärsmässig tillväxt, utveckling och lönsamhet med långsiktig samhällsnytta. Med våra 200 engagerade medarbetare är vi en betydelsefull affärspartner för offentliga och privata aktörer och samtidigt en viktig kugge i utvecklingen av en attraktiv och konkurrenskraftig infrastruktur. Vi har i dag ett heltäckande erbjudande inom el, värme, kyla, biogas och kommunikation och en viktig och växande roll som partner och samarbetskraft vad gäller energieffektivisering och aktivt miljöansvar. Gävle Energi ägs av Gävle kommun och omsätter över en miljard kronor.

Om tjänsten
Tycker du om att jobba både praktiskt och inne på kontor? Älskar du att möta kunder och är en riktig fena på teknik? Då kan du vara vår nya drifttekniker. Vi erbjuder dig ett varierande jobb och ett härligt team.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Gävle Energi äger äger och underhåller anläggningen i Gävle och lägger så klart stor vikt vid att ha en hög servicegrad och tillgänglighet. Ditt arbete består av drift och underhåll av distributionsnät, kundanläggningar inom värme och kyla. Det består också av installation, reparation och utbyte av komponenter inom rörarbeten, samt även annan utrustning som används för värme och kyla. Du kommer också att delta vid ombyggnationen och idrifttagning av anläggningar och anläggningsdelar.

Beredskap kan förekomma.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig med några års erfarenhet som är utbildad drifttekniker, tekniker eller har motsvarande erfarenhet. Det är bra om du har erfarenhet från VVS samt styr och regler. Du drivs av att ge bra service och jobbar lika bra i team som självständigt. Körkort B är ett krav.

Övriga upplysningar om tjänsten
Niclas Wiklund, Driftchef Fjärrvärme, 026-178655.

Fackliga organisationer
Sveriges Ingenjörer, SEKO, och Vision. Representanter nås på tfn. 026-17 85 00 (vxl).

Ansökan
Ansökan via vår webbplats under Lediga jobb, senast den 12 april. Vi tillämpar provanställning.
Mer info
Kontaktperson Niclas Wiklund
Telefon 026-178 655
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.gavleenergi.se/
Sista ansökningsdag 12 apr 2020 (8 dagar kvar)