Kommunikatör med inriktning marknadsföring

Kommunikatör med inriktning marknadsföring

Gävle Energi är med och skapar positiv energi för en hel region. Vi är ett levande exempel på att det går att kombinera affärsmässig tillväxt, utveckling och lönsamhet med långsiktig samhällsnytta. Med våra över 200 engagerade medarbetare är vi en betydelsefull affärspartner för offentliga och privata aktörer och samtidigt en viktig kugge i utvecklingen av en attraktiv och konkurrenskraftig infrastruktur. Vi har i dag ett heltäckande erbjudande inom el, värme, kyla och kommunikation och en viktig och växande roll som partner och samarbetskraft vad gäller energieffektivisering och aktivt miljöansvar. Gävle Energi ägs av Gävle kommun och omsätter över en miljard kronor.

Om jobbet
Drivs du av att skapa god kommunikation för att nå fram till rätt målgrupp? Är du skicklig på att välja kanaler, verktyg och arbetssätt för att skapa största och bästa möjliga resultat?

Då är det dig vi söker.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer på uppdrag av organisationen planera och genomföra kommunikations- och marknadsföringsinsatser i enlighet med vår strategiska plan och grafiska profil. Du kommer samordna och projektleda marknadsföringsinsatser samt samarbeta med externa leverantörer. Du kommer även producera målgruppsanpassad kommunikation och uppdatera digitala kanaler.

Du kommer arbeta med omvärldsbevakning, trendspaning och tillämpning av strategisk improvisation utifrån vår varumärkesplattform samt delta aktivt i avdelningens utvecklingsarbete.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom information/kommunikation eller marknadsföring eller motsvarande. Du har gärna tidigare erfarenhet av att arbeta med digitala kanaler och annonsering, samt från energibranschen. Det är meriterande med erfarenhet av projektledning inom marknadskommunikation.

Som person är du en skicklig projektledare med god kommunikativ förmåga. Du är van att både jobba i team och att driva dina uppdrag självständigt. Du är drivande och proaktiv och kan hantera enklare bild- och filmredigering.

Körkort B krävs.

Övriga upplysningar om tjänsten
Malin Eriksson, Chef Marknadskommunikation, 026-17 86 41.

Fackliga organisationer
Sveriges Ingenjörer, SEKO, Vision och SACO. Representanter nås på tfn. 026-17 85 00 (vxl).

Ansökan
Ansökan via vår webbplats under Lediga jobb, senast den 22 maj. Vi tillämpar provanställning.
Mer info
Kontaktperson Malin Eriksson
Telefon 026-17 86 41
Område Gävle
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.gavleenergi.se/
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (1 dag kvar)