Kommunikatör till långt vikariat hos Gästrike återvinnare

Kommunikatör till långt vikariat hos Gästrike återvinnare

Vi på Gästrike återvinnare söker nu en kommunikativ engagerad och självgående medarbetare till vår kommunikationsavdelning för ett längre föräldraledighetsvikariat.

Om dig

Vi söker dig som tycker om att arbeta med en blandning av produktion och kreativt arbete. Du är en van skribent som tar eget ansvar och söker själv delar i ditt arbete som du kan utveckla. Som person är du noggrann, engagerad, har lätt för att anpassa dig till nya situationer och samarbeta med andra.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har utbildning inom kommunikation eller erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Du har kunskap inom Wordpress, InDesign, Photoshop och något videoredigeringsprogram. Du har någon form av arbetslivserfarenhet, är bekväm med att hantera och skriva i sociala medier och administrera hemsidor. Det ses som meriterande om du har erfarenhet av enklare filmproduktion, projektledning och produktionsledning. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Din roll

Du kommer att hantera både intern och extern kommunikation. Detta innefattar bland annat att producera visst kommunikationsmaterial, hantera och kommunicera information i digital form (inklusive enklare filmer till t.ex. Facebook). Du administrerar även våra sociala medier och uppdaterar hemsidan.

Sista ansökningsdag:
2018-12-02, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Andreas Dahlén, rekryteringskonsult, andreas.dahlen@randstad.se
Mer info
Kontaktperson Andreas Dahlén
Telefon 070 573 2443
Område Gävle
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 2 dec (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos oss på Gästrike återvinnare kan vi erbjuda dig en rolig arbetsplats i helt nyrenoverade lokaler. Här finns trevliga kollegor i en atmosfär där ett skratt sällan är långt borta. Som arbetsgivare är vi måna om dig som medarbetare och vill ge dig goda möjligheter att på ett flexibelt sätt förena arbetsliv med privatliv. Det gäller såväl arbete hemifrån som friskvård på arbetstid och tillgång till ett gym på arbetsplatsen.

Gästrike återvinnare är en utvecklingsorienterad organisation med hög kompetens inom hållbar avfallshantering. Vi är ca 120 medarbetare som arbetar för att det ska bli lätt för våra invånare att välja en hållbar livsstil. Gästrike återvinnare bidrar även till en regional utveckling genom att exportera vår kunskap till andra länder och på så vis stimulera det regionala näringslivet.