Processledare/Projektledare

Processledare/Projektledare

Vill du vara med i en spännande miljö där innovation, tillväxt och framtiden står i fokus. Då tror vi att rollen som processledare på Future position X är rätt. Genom att vidareutveckla relationerna med klustermedlemmarna och andra viktiga samarbetspartner identifierar du och driver utvecklingsprocesser. I tjänsten som processledare är du navet i att samordna innovation för ekosystemet kvadrupel helix ( stat, akademisk, industriell, samhälle). Du kommer ta fram och driva projekt samt aktiviteter som främjar innovation och ger möjligheter till tillväxt för regionen genom Vinnväxt Initiativet GeoLife Region.

Uppdragsgivare:

Future position X

Ort:

Gävle

Omfattning:

Heltid

Sista ansökningsdag:

2018-06-27 Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag

För information:

Mer information ges till kandidater som kontaktas för intervju. För övriga frågor kontakta Rekryteringskonsult Andreas Dahlén 070 - 5732443

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som processledare eller projektledare samt en akademisk utbildning. Att du tidigare har arbetat med någon form av innovationsarbete, produktutveckling och/ eller IT lösningar ses som meriterande. Vi ser även att du tidigare arbetat eller har erfarenhet från flera olika organisationer och branscher, gärna med teknisk inriktning.

För att lyckas i rollen bör du vara målmedveten, resultatinriktad, driven, lösningsorienterad och stresstålig.

Erbjudande:

Hos oss får du bryta ny mark medan du arbetar med att öka tillväxten i regionen genom att arbeta med en hållbar samhällsutveckling inom områdena hälsa och hållbar utveckling av städer och samhällen. Som delprocessledare rapporterar du verksamhetschefen på FPX.


Om Future Position X:

Vi skapar ökad tillväxt och livskvalitet genom en hållbar samhällsutveckling. FPX är organisation som driver tillväxten i Region Gävleborg genom att arbeta med olika aspekter av de globala hållbarhetsmålen (Agenda 2030) generellt men även mer specifikt med mål 3-Hälsa och mål 11-Hållbar utveckling av städer och samhällen. Inom dessa områden tar vi ett helhetsgrepp inom tillväxtökning genom plattformarna Forskning & Akademi, Innovation, Inkubation och Acceleration. Detta görs genom att driva projekt tillsammans med företag, samhällsaktörer, myndigheter, kommuner och lärosäten.

Future Position X är en NGO som finansieras av organisationens medlemmar, Vinnova, Tillväxtverket, Region Gävleborg och Gävle Kommun.
Mer info
Kontaktperson Andreas Dahlén
Telefon 070 5732443
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 27 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.