Automationstekniker

Automationstekniker

Är du en mästare på teknik och förtjust i sockervadd och pirriga karuseller? Vill du dessutom arbeta mitt i en magisk värld? Då är detta din chans!

Vi söker nu två grymma automationstekniker som vill vara med och utveckla styrsystem för våra attraktioner samt vara behjälpliga övriga driftorganisationen i elfrågor.

Vad innebär tjänsten?

I denna roll arbetar du med service, felsökning, kontroller, underhåll och reparationer av Furuviksparkens attraktioner och teknisk utrustning även knutet till fastighetsskötsel/underhåll, alltid med säkerhet som främsta ledord. Det inkluderar allt från styr- och säkerhetssystem till avancerade belysningar och maskiner.

Vem är du?

Till dessa rollen söker vi dig som har elektrikerutbildning med inriktning styr- och reglerteknik. Du har gärna några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har en bred elkunskap och god förståelse för komplexa arbetsuppgifter som exempelvis
PLC-programmering, metodisk felsökning och hantering av styrskåp. Att läsa elscheman samt utföra en metodisk felsökning ser du som en spännande utmaning och har du tidigare arbetat med processtyrning är det meriterande.

Precis som ett besök på Furuviksparken är en arbetsdag full av snabba vändningar, hög fart och många skratt. Därför är du som person självgående, flexibel och du behåller lugnet vid högt tempo. Samtidigt sätter du säkerheten främst och tar alltid hjälp av kollegor när det behövs. I denna roll kommer du att ha kontakt med leverantörer från olika delar av världen, därför behärskar du svenska och engelska i tal och skrift, tyska meriterande.

Arbetstiden är förlagd till dagtid, under sommarsäsongen ingår arbete på helg och kvällar.Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning och med start så snart som möjligt. Lön enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdagen är 18 januari. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Furuviksparkens driftchef Leif Lindström på 010-708 79 14 eller leif.lindstrom@furuvik.se. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Emilia Nordström via mail Emilia.Nordstrom@furuvik.se.

Vi är redo för dig!
Är du redo att anta utmaningen?

Varmt välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Leif Lindström
Email Mejla Leif Lindström
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://furuvik.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Furuvik är en kombinationspark med djurpark, tivoli, vattenland och konsertarena, naturskönt belägen vid havet ca 1 mil söder om Gävle. Furuvik öppnade redan 1900. Säsongen 2018 hade Furuvik ca 500 anställda under säsong och besöktes av 342 000 gäster.

Furuvik är sedan 2010 en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.